Για τον φίλο σου! Νέο αντρικό άρωμα από τους Viktor & Rolf!

Ελάχιστες φορές μπορείς να υποψιαστείς πώς μυρίζει ένα άρωμα χωρίς να το μυρίσεις. Σε αυτή την περίπτωση του ολοκαίνουριου Spicebomb, το καταλαβαίνεις από το μπουκάλι του και μόνο! Μια βόμβα, άρα εκρηκτικό!

Το επιτυχημένο δίδυμο των Viktor & Rolf λένε ότι ζήλεψαν τόσο πολύ από το Flowerbomb (αγαπημένο πλέον γυναικείο άρωμα σε ροζ… βόμβα!) ώστε θέλησαν να δημιουργήσουν την δική τους. Έτσι κι έγινε!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/NOVEBER/8_11/SPICEBOMB_V.jpg

Και σε ποιους απευθύνεται το νέο Viktor & Rolf; Δες τα χαρακτηριστικά του άντρα Spicebomb!

Είναι ένας μυστηριώδης άνδρας, γεμάτος αντιθέσεις. Απροσδιόριστος, αντισυμβατικός, ένας χαρισματικός γητευτής που αψηφά όλα τα στερεότυπα. Κομψός και, ταυτόχρονα, ακαταμάχητα αισθησιακός.
Ενσαρκώνει τη διαχρονική κομψότητα και, παράλληλα, συμβαδίζει απόλυτα με την ηλικία του. Καθησυχαστικός, επικίνδυνα εθιστικός και γεμάτος ενέργεια. Δυναμικός και ευαίσθητος, έξυπνος και αρρενωπός… Ενστερνίζεται τα πάντα, ακόμα και τα παράδοξα. Σαγηνεύει και ηλεκτρίζει.
Απογειώνει την έλξη. Πυροδοτεί τον πόθο…

Και αν τα παραπάνω χαρακτηριστικά σου φέρνουν στο νου το αγόρι σου (ή αν θες να μεταμορφώσεις το αγόρι σου στον παραπάνω άντρα) το info της τιμής είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις!
50ml- 55 ευρώ
90ml- 75 ευρώ

Read More

Read More