Γιατί αυτή η beauty blogger αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της!

Γιατί αυτή η beauty blogger αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της! | tlife.gr

Οι λόγοι που κάποια αποφασίζει να ξυρίσει τα μαλλιά της είναι πολλοί και διαφορετικοί, αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν ξέρω και πολλά κορίτσια που παίρνουν έτσι αβίαστα την απόφαση να ξυρίσουν τα μαλλιά τους. Anywayzzzz.

Ας επιστρέψω στους λόγους: κάποιες γυναίκες μπορεί να νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση με ξυρισμένα μαλλιά. Κάποιες άλλες μπορεί να τα ξυρίζουν γιατί έχουν να υποδυθούν κάποιο ρόλο. Και υπάρχουν και εκείνες που έχουν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ τα μαλλιά τους που παίρνουν την απόφαση και λένε «Ας είναι! Θα το ξεκινήσω όλο από την αρχή!». Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Vanessa Martinez, μια πολύ διάσημη vlogger η οποία αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά της γιατί το είχε παρακάνει με τα extensions με αποτέλεσμα τα μαλλιά της να έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά και να θέλει να κάνει μια νέα αρχή.

I FILMED THE PROCESS LINK IN BIO LMAO IM A MESS (MY HAIR WAS SUPER DAMAGED SO I DECIDED TO START OVER)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simplynessa15 (@simplynessa15) στις

Παραπάνω το βίντεο που ανέβασε για να ανακοινώσει στους followers της αυτή την κάπως ακραία απόφαση που πήρε και παρακάτω, όπως ήταν πριν.

💋 i posted a grwm! THIS LOOK WAS DONE WITH DOLLAR MAKEUP BITCHHHH 😭 link in bio! COMMENT BELOW WHAT YOU BOUGHT SOMEONE FOR CHRISTMAS !?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simplynessa15 (@simplynessa15) στις

Και τώρα η αναπόφευκτη ερώτηση: θα έπαιρνες ποτέ την απόφαση να ξυρίσεις τα μαλλιά σου; Κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για το buzz cut αν η απάντησή σου είναι μπορεί και να…

READ more