Γιατί αυτό το tip της Ashley Graham δεν πρέπει να το ακολουθήσεις ποτέ!

Beauty hacks από τις αγαπημένες μας stars; Το καλύτερό μας! Αλλά δεν κάνουν όλα δουλειά και σίγουρα δεν πρέπει να τα ακολουθούμε με κλειστά τα μάτια. Όπως το beauty tip αυτό εδώ της Ashley Graham.

Ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια, λοιπόν, από τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς μόλις μοιράστηκε μαζί μας έναν παράδοξο τρόπο για να σβήνει τους λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί από το self tan. Ποιο είναι αυτό το tip;

Χρησιμοποιεί καθαριστικό για τα τζάμια για να αφαιρέσει τους λεκέδες και τις ανομοιοχρωμίες που έχουν δημιουργηθεί από το self tan!


Σύμφωνα με ότι ανέβασε ψεκάζει με καθαριστικό για τα τζάμια το ρολό χαρτί κι έπειτα περνάει τα πόδια της με αυτό. Κι ενώ μας αρέσει πολύ που ανεβάζει real φωτογραφίες και δεν περνάει εκατό φίλτρα τα πόδια της, δεν μας αρέσει καθόλου αυτό το tip! Είναι ένα προϊόν που προορίζεται για τα τζάμια και όχι για το δέρμα σου. Duh!

Αν, τώρα, έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ self tan και δημιουργήθηκαν λεκέδες, να μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις: 1) οι λεκέδες δημιουργήθηκαν γιατί έτρεξε νερό ή κάποιο υγρό πάνω στην επιδερμίδα σου προτού το προϊόν στεγνώσει 2) αν θέλεις να αφαιρέσεις τους λεκέδες καν’το με μια λοσιόν που να περιέχει σαλικυλικό οξύ και σίγουρα όχι με κάτι που να προορίζεται για έπιπλα!

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να μαυρίσεις σωστά στο μπάνιο σου κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε βήμα- βήμα όλες τις οδηγίες!

 

Read More

And More