Γιατί αυτό το foundation θα γίνει το επόμενό σου foundation!

Ο κόσμος των foundation είναι χωρισμένος σε δύο στρατόπεδα: εκείνα που προσφέρουν κάλυψη αλλά κάθονται βαριά στην επιδερμίδα μας και εκείνα που είναι πιο ελαφριά, ενυδατώνουν αλλά είναι τόσο λεπτόρρευστα που δεν καλύπτουν. Γι’αυτό και η ερώτηση “πες μου ένα καλό foundation” είναι η πιο δύσκολη που μπορείς να μου κάνεις. Κι εγώ πάντα θα σε ρωτήσω: τι ζητάς περισσότερo, γιατί παίρνουμε ως δεδομένο ότι από το foundation (όπως και από πολλά άλλα πράγματα!) δεν-μπορείς-να-τα-έχεις-όλα.

Σου έχω ένα ευχάριστο νέο: η Max Factor λάνσαρε μόλις τo Healthy Skin Harmony. Για να το “γνωρίσουμε” από κοντά δώσαμε ραντεβού στην σχολή του αγαπημένου μας Γιάννη Μαρκετάκη. Όπου α) το δοκίμασα και β) έκανα 4869 ερωτήσεις στον official makeup artist της Max Factor για το τι προσφέρει πώς φοριέται κλπ.

Ανοίγει παρένθεση: σύντομα θα έχουμε shooting με τον Γιάννη Μαρκετάκη και how to για eyeliner και την τέλεια βάση! Stay tuned!

“Το συγκεκριμένο foundation δεν σε βάζει να διαλέξεις! Έχει βιταμίνες, θρέφει την επιδερμίδα, ενυδατώνει και επιπλέον καλύπτει τέλεια! Το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να ήπιες έναν χυμό γεμάτο βιταμίνες, σαν να κοιμήθηκες με τις ώρες και σαν να έκανες όλα αυτά τα καλά στον εαυτό σου που δεν προλαβαίνεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου!”, μου είπε και στ’αλήθεια, η περιγραφή είναι ακριβώς αυτή.

Προσωπικά, όμως, με απασχολεί κάτι πολύ συγκεκριμένο: η λιπαρή μου επιδερμίδα θα αντέξει; Στην παραπάνω photo απαθανατίστηκε η στιγμή που ο Γιάννης με διαβεβαιώνει κι εγώ διατηρώ της επιφυλάξεις μου! Αυτό το κείμενο γράφεται στις 21:00 και το foundation μου είναι ακόμη εκεί… Δεν-μπορείς-να-τα-έχεις-όλα!

Read More

And More