Γιατί η Lady Gaga επέλεξε το Amazon για τα καλλυντικά της!

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty νέα της εβδομάδας είναι ότι η Lady Gaga ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία των καλλυντικών Haus Laboratories (και όχι Haus Beauty, όπως νομίζαμε). Η μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, ήταν ότι τα Haus Laboratories θα πωλούνται όχι σε κάποιο φυσικό κατάστημα καλλυντικών, όπως νομίζαμε (τα Sephora θα ήταν η τελειότερη επιλογή!) αλλά στο Amazon. Μάλιστα, εκεί από τις 15 Ιουλίου κι έπειτα μπορείς να κάνεις και την προπαραγγελία σου.

Γιατί, όμως, Amazon; Σε συνέντευξη που έδωσε στο Business of Fashion έδωσε και την επίσημη απάντησή της επ’αυτού. Επέλεξε, λοιπόν, το Amazon γιατί της έδωσε έναν μεγάλο βαθμό ελευθερίας σε σχέση με τα καλλυντικά και την εταιρία της. “Αυτό το deal με το Amazon ήταν ένα πολύ καλό deal γιατί ήταν σαν να λέγαμε: Ας κάνουμε μια συμφωνία. Ας κάνουμε μια συμφωνία να αλλάξουμε τον κόσμο χρησιμοποιώντας την ομορφιά του!”.

View this post on Instagram

#BATTLEFORYOURLIFE 7.15 (pre-order) hauslabs.com

A post shared by HAUS LABORATORIES (@hauslabs) on

Όπως είπαμε, μπορείς να κάνεις το pre-order σου από 15 Ιουλίου επιλέγοντας καλλυντικά από ένα brand που σκοπό έχει να σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου, είτε βάφεσαι πολύ, είτε όχι!

 

Read More

And More