Γιατί η Kim Kardashian βάζει λιωμένη βιταμίνη C στο σαμπουάν της!

Η Kim Kardashian έχει εξελιχθεί σε μεγάλη hair chameleon, τόσο που έχει ξεπεράσει και την Kylie. Από καστανή έχει γίνει ξανθιά, από ξανθιά έχει αποκτήσει ροζ μαλλιά και όλα αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη! Η ερώτηση είναι: πώς τα καταφέρνει να αλλάζει μαλλιά με αυτή τη συχνότητα και να μην τα καταστρέφει (τουλάχιστον ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μην τα καταστρέφει).

Σε ένα πρόσφατο post της στο site που έχει η ίδια μοιράστηκε ένα tip που πέκανα τα μαλλιά της να ξανοίξουν αρκετά και να αποκτήσουν αυτή την dusty pink απόχρωση. Πώς; Η ίδια είπε πως έλιωσε βιταμίνη C (συγκεκριμένα την Vitamin C Absorbing Acid της Bronson) και την ανακάτεψε με το σαμπουάν της, άφησε το μείγμα για 20 λεπτά (κάτι σαν DIY μάσκα) και αφού ξέπλυνε με νερό ανακάλυψε πως το χρώμα των μαλλιών της είχε ανοίξει αρκετά!

Gonna miss the pink 💞🍬👛🌸🍭🎀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

“Ήθελα να ξανοίξω τα μαλλιά μου και από φωτεινό ροζ να τα κάνω ένα baby pink. Πήρα βιταμίνη C, την έλιωσα και έπειτα έβαλα αυτή την πούδρα που δημιουργήθηκε μέσα στο σαμπουάν. Άφησα το σαμπουάν στα μαλλιά μου για 20 λεπτά και ξέπλυνα. Ήλπιζα τα μαλλιά μου να γίνουν ξανά ξανθά αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό ροζ το οποίο λάτρεψα!”.

Πολύ σημαντική σημείωση για αυτό το tip: προτού βιαστείς να το δοκιμάσεις σκέψου ότι αν πάει κάτι λάθος με την Kim, το αμέσως επόμενο λεπτό θα εμφανιστεί ο προσωπικός της hair colorist που ζει, κοιμάται και ξυπνάει στο διπλανό δωμάτιο.

Read More

And More