Γιατί ο κόσμος του internet εκνευρίστηκε από την North West και τα μαλλιά της!

Γιατί ο κόσμος του internet εκνευρίστηκε από την North West και τα μαλλιά της! | tlife.gr

Η North West έκλεισε λίγες μέρες πριν τα πέντε της χρόνια. Και από το party που οργανώθηκε για τα γενέθλιά της συμπέρανα δύο πράγματα: 1) η North West στα πέντε της χρόνια έχει αλλάξει 4189 φορές περισσότερα χτενίσματα από ότι εγώ 2) ο κόσμος του internet παίρνει αυθαίρετα δικαίωμα και σχολιάζει τα πάντα.

Αρκετά από αυτά τα comments αφορούσαν το χτένισμα της North West και τα περισσότερα κινούνταν γύρω από το εξής πλαίσιο: πώς επιτρέπει η μαμά της να ισιώνει τις μπούκλες της γιατί ζούμε στο 2018, την εποχή που γιορτάζουμε την διαφορετικότητα, την εποχή που ο καθένας πρέπει να αποδέχεται τον εαυτό του ακριβώς όπως είναι και μπλα, μπλα, μπλα… Εχμ, η μαμά της είναι η Kim Kardashian.

Μερικά από αυτά τα comments θα τα βρεις παρακάτω:

 

«H North West είναι ακόμη μωρό και έχει ίσια μαλλιά. Ξέρω πως όλοι είχαμε ίσια μαλλιά σε αυτή την ηλικία αλλά ζούμε στο 2018! Την λαμπρή εποχή του YouTube!».

 

«Σιχαίνομαι τον τρόπο που οι Kardashians ισιώνουν τα μαλλιά αυτού του μωρού. Η North West θα έχει καμμένα μαλλιά πριν κλείσει καλά- καλά τα 10 της!».

Βεβαίως, μέσα σε άπειρα τέτοια comments υπήρχαν και εκείνα τα ένα- δύο τα οποία γράφτηκαν προς υπεράσπιση της μικρής North West. Γιατί… (surprise! Surprise!) η North West είναι μόλις πέντε χρονών και τα αντιμετωπίζει όλα ως παιχνίδι. Και εκτός από τις κούκλες της θέλει να παίζει και με τα μαλλιά της. Αλλά και 25 να ήταν, και 45, να κρατάς πάντα το εξής στο μυαλό σου: ότι μιλάμε για τα μαλλιά ΤΗΣ!

READ more