Γιατί ο makeup arist της Beyonce χρησιμοποιεί τσιγαρόχαρτο στο πρόσωπό της!

Γιατί ο makeup arist της Beyonce χρησιμοποιεί τσιγαρόχαρτο στο πρόσωπό της! | tlife.gr

Αντί προλόγου: αυτό το beauty tip μου το είχε πει η Νίκη από το γραφείο πολύ πριν το πει σε συνέντευξή του ο Sir John, aka makeup artist της Beyonce. Άρα, το credit πηγαίνει σε εκείνη πρώτα.

Στο θέμα μας: όσο κι αν δεν το πιστεύεις, η Beyonce ιδρώνει και είναι κάπως λογικό μετά από 489 ώρες πάνω στη σκηνή. Κι ενώ υπάρχουν τα ειδικά blotting paper γι’αυτό ο Sir John προτιμά τα… τσιγαρόχαρτα! Yeap!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Vogue, o makeup artist της Queen Bey εξήγησε πως το δεύτερο αλλά και το τελευταίο βήμα στο μακιγιάζ που κάνει είναι να παίρνει τσιγαρόχαρτο και να ταμπονάρει την επιδερμίδα της.

Το trick, το οποίο ο ίδιος έμαθε μετά από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας με κουρφαίους celebrities, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και του επιτρέπει να βάζει πούδρα στο πρόσωπο της Beyonce χωρίς το φόβο να φράξουν οι πόροι: «Αν βάλεις πούδρα πριν ταμπονάρεις είτε με τσιγαρόχαρτο είτε με blotting paper απλώς σπρώχνεις τα έλαια και την λιπαρότητα μέσα στην επιδερμίδα», είπε ο Sir John στη Vogue.

Last but not least: αν ψάχνεις blotting papers θα τα βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Επίσης: η Rihanna δεν έβαλε καθόλου τυχαία τα blotting papers που δημιούργησε για χάρη της σειράς Fenty μέσα σε αυτή τη θήκη που θυμίζει θήκη για τσιγαρόχαρτο. Τα βλέπεις παραπάνω, τα παραγγέλνεις εδώ.

READ more