Γιατί πρέπει να αγοράσεις τον ορό της Kiehl’s σήμερα κιόλας!

Beauty alert! Beauty alert! Υπάρχει ένας πολύ ουσιαστικός λόγος για να πας σήμερα στο κοντινότερο corner της Kiehl’s και να αγοράσεις τον ορό Midnight Recovery Concentrate. Και θα σου εξηγήσω τον λόγο όσο πιο απλά γίνεται: εσύ θα δώσεις €39.00 για να τον αποκτήσεις και τα χρήματα θα πάνε στον οργανισμό Keep A Child Alive που παρέχει στα παιδιά θεραπεία για τον ιό HIV και τα απαραίτητα φάρμακα για την θεραπεία τους.

Ο ορός θα κυκλοφορεί από σήμερα, 13 Ιανουαρίου σε συλλεκτική συσκευασία και στην ενέργεια αυτή συμμετέχει και η Alicia Keys, μεταξύ άλλων διασήμων!

/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ KEEP A CHILD ALIVE
Ο οργανισμός ‘Keep a Child Alive’, ιδρύθηκε το 2003. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη είναι και η τραγουδίστρια Alicia Keys που μαζί με τον ακτιβιστή Leigh Blake, υποστηρίζουν ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της πρόσβασης στην ιατρική περίθαλψη believes, κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει μέλλον. Ο οργανισμός ‘Keep a Child Alive’ υποστηρίζει πρωτοποριακές, κοινωνικές πρωτοβουλίες που διευκολύνουν την πρόσβαση σε θεραπείες ενάντια στο HIV, σε θρεπτικό φαγητό και σε κάθε είδους υποστήριξη προς τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν με τον ιό. Μέχρι σήμερα, ο οργανισμός ‘Keep a Child Alive’ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 300,000 παιδιά και οικογένειες και αυτή τη στιγμή υποστηρίζει εννέα, πρωτοποριακές κοινωνίες στην Κένυα, την Ρουάντα, τη Νότια Αφρική, την Ουγκάντα και την Ινδία. Με την Alicia Keys σαν Διεθνή Πρέσβειρα, ο οργανισμός ‘Keep a Child Alive’ χρησιμοποιεί τη φωνή του για να αφυπνίσει, να κινητοποιήσει κόσμο και να συγκεντρώσει πόρος ώστε να αντιμετωπίσει σε διεθνές επίπεδο το ιό HIV.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE
Το Midnight Recovery Concentrate -ένα από αγαπημένα σκευάσματα των πελατών Kiehl’s, με ένα προϊόν να πωλείται κάθε λεπτό παγκοσμίως- είναι ένα συμπυκνωμένο, 100% φυσικό μίγμα θρεπτικών συστατικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναπληρώνει βιολογικά τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας για βέλτιστη επανόρθωση της επιδερμίδας στη διάρκεια της νύχτας. Αυτό το ισχυρό ελιξίριο είναι κατά 99% φυσικής προέλευσης και δεν περιέχει paraben. Το ‘MRC’ όπως το αποκαλούν οι φανατικοί οπαδοί του αναπτύχθηκε ως ένα άνυδρο (“χωρίς νερό”), αντισυμβατικό συμπύκνωμα φυτικών ελαίων που ενισχύουν την επιδερμίδα και, επιπλέον, προσεκτικά επιλεγμένων αιθέριων ελαίων για να της χαρίζουν πιο δροσερή, πιο τονωμένη και λαμπερή όψη το πρωί. (30ml, €39.00).

Καν΄το! Η επιδερμίδα σου και τα παιδιά θα σε ευγνωμονούν!

Read More

And More