Γιατί πρέπει να πάμε όλες στα Sephora αυτό το Σάββατο!

Θα σου πω μια πολύ σύντομη ιστορία: κάθε χρόνο, εκεί γύρω στις γιορτές, μαζί με όλα εκείνα τα συγκλονιστικά beauty λανσαρίσματα και τα δωράκια, τα Sephora λανσάρουν μικρά λούτρινα, οι πωλήσεις των οποίων διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. Φέτος, τα… φιλανθρωπικά λούτρινα είναι τα παπαγαλάκια που βλέπεις παραπάνω, λέγονται Beauty Birds και ρίχονται στον αγώνα για την στήριξη των παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Mε απλά μαθηματικά: 1 παπαγαλάκι = 10€ = 1 φυσικοθεραπεία για ένα παιδί που την έχει ανάγκη!

Και για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η προσπάθεια των Sephora, θα πρέπει όλες να περάσουμε μια βόλτα αυτό το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, από τα Sephora στο Golden Hall. Εκεί θα διοργανωθεί ένα διαδραστικό event για παιδιά, ενώ θα παρευρίσκεται και η εταιρεία Stick A Dream που με τα υπέροχα αυτοκόλλητα τοίχου ομορφαίνει τα παιδικά δωμάτια όπως και ο γνωστός εικονογράφος παιδικών βιβλίων Γιώργος Σγουρός ο οποίος θα σκιτσάρει τους μικρούς μας φίλους. Ταυτόχρονα όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με τη δική τους έμπνευση και χρώματα της επιλογής τους το παπαγαλάκι των Sephora!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του Beauty Bird εκείνη την ημέρα αλλά και σε όλη την διάρκεια των γιορτών θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Read More

And More