Γιατί το Attica έγινε ροζ; Και γιατί πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε αυτό το άρθρο;

Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή ένα κτίριο της Ελλάδας γίνεται ροζ. Το ίδιο συμβαίνει (κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή!) και σε πολλές ακόμη χώρες. Και αν είσαι λίγο διαβασμένη θα ξέρεις τον λόγο…

Η φωταγώγηση είναι ένα παγκόσμιο event που έχει καθιερώσει η Estee Lauder στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Με απλά λόγια, τα κτίρια που γίνονται ροζ κάθε Οκτώβριο υπενθυμίζουν στις γυναίκες σε όλο τον πλανήτη πως πρέπει να εξετάζονται. Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!

Μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί περισσότερα από 200 κτίρια-ορόσημα σε 70 πόλεις ανά τον κόσμο, από Πρώτες Κυρίες, αλλά και εξέχουσες προσωπικότητες κάθε χώρας, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης.

Φέτος, την φωταγώγηση της στοάς Σπυρομήλιου του CityLink έγινε στις 30 Οκτωβρίου από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς & Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κυρία Σοφία Στάικου.

ΚΑΙ ΜΕ BOLD ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!!!

Read More

And More