Gigi Hadid: τι απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική!

Λίγες ώρες πριν η Gigi Hadid έκανε ένα live στο instagram μαζί με την Global Makeup Artist της Maybelline New York, Erin Parsons, στο οποίο οι δυο τους έκαναν μια υπέροχη beauty συζήτηση ενώ παράλληλα η Gigi έκανε το μακιγιάζ της.

Όπως θα δεις στο βίντεο το πρόσωπο της Gigi είναι plump και τα μάγουλά της θυμίζουν τα μάγουλα που είχαμε στην εφηβεία μας τότε που το κολλαγόνο περίσσευε, και αυτό οφείλεται (και) στο γεγονός ότι η Gigi διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, πολύ πριν μαθευτεί ότι η Gigi περιμένει παιδί από τον Zayn Malik ακούγονταν πολύ έντονα ότι αυτό το plump αποτέλεσμα στα μάγουλά της είναι αποτέλεσμα αισθητικών επεμβάσεων: “Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι βάζω fillers στο πρόσωπό μου και για αυτό το λόγο το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό. Έχω μάγουλα από τη μέρα που γεννήθηκα! Και ήταν κάτι που ακούγονταν πολύ έντονα κατά την διάρκεια του fashion month, όταν ήμουν ήδη έγκυος κάποιους μήνες ήδη”, είπε η ίδια και συνέχισε παίρνοντας θέση σε αυτές τις φήμες: “Για αυτούς που αναρωτιούνται δεν έχω βάλει τίποτα στο πρόσωπό μου. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο δικό του πρόσωπο, ότι τον κάνει να νιώθει άνετα και όμορφα με τον εαυτό του. Προσωπικά, με τρομάζει. Είμαι control freak και συνεχώς σκέφτομαι τι θα γίνει αν πάει κάτι λάθος;”.

Δες παρακάτω όλο το χθεσινό live από τον λογαριασμό της Maybelline New York

 

 

Read More

And More