Γίνε η Kissing Manager της Oriflame και κέρδισε προϊόντα ομορφιάς €1.000!

Πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο αυτό το κουτάκι με τις καραμέλες οι οποίες έγραφαν πάνω τους “Kissing Manager”!

…Τις καραμέλες μου τις έκλεψε η Εβίτα Τσιλοχρήστου, οπότε αν αυτή η photo σου θυμίζει κάτι θα είναι γιατί την έχεις δει εδώ!

Anyway! Οι συγκεκριμένες καραμέλες ήρθαν συνοδεία με 4-5 κραγιόν Oriflame (αυτά τα κράτησα εγώ!) και μια κάρτα που έγραφε “Μεγάλος Διαγωνισμός Oriflame”.

Λοιπόν, σου λέω τα εξής για τον διαγωνισμό ο οποίος έχει τρομερό ενδιαφέρον: ο διαγωνισμός Kissing Manager της Oriflame γίνεται με αφορμή τα 19 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας στην Ελλάδα.

Η ιδέα!
O πιο cool διαγωνισμός για το πιο δημοφιλές item κάθε γυναικείου νεσεσέρ μόλις ξεκινά. Το προϊόν-αξεσουάρ με ιστορία δεκαετιών και δυναμική αμέτρητων αποχρώσεων αναλαμβάνει να προσθέσει άλλο ένα job description στο βιογραφικό σου. Αυτή τη φορά, funky, πολύχρωμο και απόλυτα δημιουργικό.

Το project!
Αν…δηλώνεις social junkie, οι φίλοι σου σε χαρακτηρίζουν “επικοινωνιακή”, “ορκίζεσαι” στο κραγιόν σου το οποίο χρησιμοποιείς φανατικά τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια, δίνεις non stop έμφαση στη λεπτομέρεια και σου αρέσουν τα φιλιά, πληρείς όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η αποστολή!
Διεκδίκησε επίσημα πλέον τη θέση της KISSING MANAGER με δωρεάν προϊοντικές “αποδοχές” για έναν ολόκληρο χρόνο συνολικής αξίας 1000€, επαγγελματική φωτογράφηση, συνέντευξη στο Online Business & Beauty Magazine της Oriflame και την δική σου digital στήλη στο official site της Oriflame για να μοιράζεσαι τη γνώμη σου για τα αγαπημένα σου κραγιόν και όχι μόνο.

Οι νικήτριες!
Κάνε την Kissing Manager αίτησή σου ως τις 20/5. Οι δύο νικήτριες lipstick lovers θα ανακοινωθούν στις 15/6. Για έξτρα πληροφορίες κάνε κλικ στο www.oriflame.gr/kissingmanager.

Και για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για το project δες το πολύ ενδιαφέρον video παρακάτω!

Read More

And More