Site icon TLIFE

Γιορτή της μητέρας: είμαστε σίγουροι ότι η μητέρα σου θα λατρέψει αυτά τα δώρα!

Αυτή την Κυριακή γιορτάζει ο πιο αγαπημένος μας άνθρωπος πάνω σε αυτό τον κόσμο: η μητέρα μας! Πιθανότατα, λοιπόν, εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές να αναζητάς ιδέες για δώρα που θα μπορούσες να κάνεις σε εκείνη. Ή καλύτερα, αναζητάς εκείνο το δώρο που όταν το ξετυλίξει και το δει το τεράστιο χαμόγελο που θα σχηματιστεί στο πρόσωπό της θα πάρει από πάνω σου κάθε αμφιβολία για το αν επέλεξες σωστά. 

Κάναμε την έρευνα αγοράς για σένα και παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα τα δώρα που επιλέξαμε!

Skincare set Anti-Aging Solution, Skouras Med, από €256.00, €179.20. Αν το budget σου δεν είναι περιορισμένο και αν θέλεις να κάνεις στη μαμά σου ένα πραγματικά μεγάλο δώρο αυτό το ολοκληρωμένο σετ αντιγήρανσης είναι παραπάνω από ιδανικό! Ο ορός 1% Pure Retinol καταπολεμά δραστικά τα σημάδια γήρανσης και τις δυσχρωμίες, μειώνει την ένταση και το βάθος των ρυτίδων χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η 24ωρη Collagen Correct & Lift, με φυσικούς πολυσακχαρίτες, διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και βαθιά ενυδατωμένη χαρίζοντας άμεση σύσφιξη στο δέρμα και εμφανή λείανση ρυτίδων. Η μεταξένια κρέμα ματιών Eye Repair λειαίνει αισθητά τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια ενώ μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Η Protect & Hydrate SPF 30 προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου οι οποίες οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.

 

Chloe Nomade Eau de parfum set, €74.47. Ένα αρωματικό σετ είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Φρόντισε, ωστόσο, το άρωμα που θα επιλέξεις να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της. Αν η μαμά σου είναι ελεύθερο πνεύμα και επαναστάτρια το άρωμα Nomade θα το λατρέψει αφού εκφράζει τέλεια τον χαρακτήρα της. 

Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment, Shiseido, €98.24. Οι ρυτίδες και οι καφέ κηλίδες είναι ένα task που απασχολεί τις περισσότερες μαμάδες γι’αυτό και αυτό το δώρο θα τις ενθουσιάσει όλες! Πρόκειται για μια εντατική, 2-σε-1 θεραπεία που βελτιώνει ορατά τις ρυτίδες, τις γραμμές χαμόγελου και τις σκούρες κηλίδες, στοχεύοντας στην αιτία που τις δημιουργεί. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και ανανεωμένη, για πιο νεανική και φωτεινή όψη, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Σετ πινέλων Bouquet Moda Royal, Make Me Up, €12.80. Λουλούδια, καλλυντικά ή και τα δύο μαζί; Αν η μαμά σου αγαπά το μακιγιάζ τότε θα λατρέψει και αυτό το πολύ ιδιαίτερο σετ πινέλων το οποίο περιλαμβάνει πινέλο πούδρας «Παιόνια», πινέλο βεντάλια «Λωτός» και πινέλο για Contour «Κρίνος».

 


Serum προσώπου Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, Estee Lauder, €71.96. Υπάρχουν κάποια προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου. Σε αυτά τα iconic beauty προϊόντα ανήκει και ο multi-tasking ορός Advanced Night Repair της Estee Lauder που είναι ιδανικός για κάθε ηλικία, για κάθε τύπο επιδερμίδας. Με λίγα λόγια μπορείς να τον κάνεις δώρο στη μαμά σου και πού και πού να τον “κλέβεις” κι εσύ. 

Collagen Lifting Mask Magic Stripes, Make Me Up, €53.43. Ως γνήσια skincare addict οφείλεις να ενημερώσεις τη μητέρα σου για όλα εκείνα τα περίεργα skincare προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά όπως αυτή εδώ η τέλεια μάσκα ανόρθωσης με κολλαγόνο που είναι πολύ αποτελεσματική στην αντιμετώπιση του διπλοσάγονου και της χαλάρωσης στο κάτω περίγραμμα. Και αν αυτό είναι κάτι για το οποίο η μαμά σου παραπονιέται συνεχώς ήρθε η ώρα να της δείξεις τη λύση!

Limited edition παλέτα ματιών Luxe Metal Rose Eyeshadow Palette, Bobbi Brown, €53.56. Οι γήινες αποχρώσεις κολακεύουν πολύ τις ώριμες ηλικίες σε αντίθεση με τις πολύ έντονες ή τις πολύ σκούρες σκιές. Αυτή η limited edition παλέτα περιέχει οκτώ τέτοιες… κολακευτικές αποχρώσεις που θα ανανεώσουν το μακιγιάζ αλλά και τη διάθεση της μητέρας σου!

QUEEN BEE Κρέμα Ημέρας Πλούσιας Υφής & ΔΩΡΟ premium Face Roller, Apivita, €85.70. Μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου για τη μητέρα σου σε ένα εντυπωσιακό κουτί δώρου. Η απόλυτη πρόταση Ολιστικής Αντιγήρανσης που βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας από όλα τα σημάδια γήρανσης και δώρο αυτό το roller για το οποίο η μητέρα σου σε ρωτάει συνεχώς πού θα το βρει. Τώρα μπορεί να το κάνει δικό της!

 

Μαύρη Πεύκη Upilift Περιγράμματος Προσώπου Serum, Korres. Ένα από τα θέματα που μας απασχολούν όσο μεγαλώνουμε είναι η χαλάρωση του προσώπου. Αυτό το ολοκαίνουργιο λανσάρισμα από την Korres που μοιάζει περισσότερο με gadget αξίζει να φτάσει στα χέρια της μητέρας σου που θα το αξιοποιήσει στο έπακρο! Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο serum με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.

Glowing British Rose Gift Bag, The Body Shop, €19.00. Ένα νεσεσέρ γεμάτο με απολαυστικά προϊόντα περιποίησης! Αυτό το υπέροχο δώρο αποτελείται από 3 μοναδικές εκπλήξεις με κομψό και αναζωογονητικό λουλουδάτο άρωμα: αφρόλουτρο, Body Butter και ενυδατική κρέμα χεριών από τη σειρά British Rose, όλα εμπλουτισμένα με αγνό απόσταγμα από ροδοπέταλα που συλλέγονται προσεκτικά με τα χέρια. Αντί για ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα μπορείς να χαρίσεις στη μητέρα σου αυτό το σετ!

 

© 2024 tlife.gr