Γιορτή της μητέρας! Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που πήραν οι διάσημες κόρες από τις επίσης διάσημες μαμάδες τους!

Photo: @yolandahadid

Είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας, το role model μας που μας περνούσε μηνύματα χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε. Γιατί αν η μαμά σου ήταν με τις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη της απλώνοντας τις κρέμες της, πιθανότατα να κάνεις κι εσύ το ίδιο τώρα. Και μάντεψε! Δεν το κάνεις γιατί εμείς επιμένουμε, το κάνεις γιατί έχεις μεγαλώσει με την συγκεκριμένη εικόνα. Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι η μαμά σου σου έχει δώσει μια καλή συμβουλή γενικά αλλά και μια καλή συμβουλή ομορφιάς, ειδικότερα.

Στην περίπτωση των διασήμων ποια ήταν αυτή τη συμβουλή; Συγκεντρώσαμε παρακάτω διάσημες μαμάδες και κόρες και σου λέμε!

Gigi Hadid και Yolanda Foster 

Η Gigi Hadid, η οποία θα γιορτάζει του χρόνου τέτοια μέρα μιας και ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, είχε δώσει παλιότερα συνέντευξη στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και μιλώντας για την συμβουλή ομορφιάς που είχε πάρει από τη μητέρα της, είπε το εξής: “Η μαμά μου μου έχει μάθει να βάζω οδοντόκρεμα πάνω στα σπυράκια μου για να τα ξηράνω κατά την διάρκεια της νύχτας. Αυτό κάνω, λοιπόν, όλη την ώρα. Δεν χρησιμοποιώ κάτι… fancy όταν βγάζω σπυράκι. Και επίσης δεν χρησιμοποιώ την ίδια οδοντόκρεμα για μεγάλο διάστημα γιατί βαριέμαι! Την μια φορά θα βάλω κανέλα και την άλλη κάτι άλλο. Είμαι δημιουργική!”.

Kaia Gerber και Cindy Crawford

Το να είσαι κόρη του διασημότερου top model των 90’s είναι τεράστιο προνόμιο. Για δύο, επίσης, λόγους: γιατί στο DNA σου έχεις ήδη τις τέλειες βάσεις και γιατί έχεις πρόσβαση στα καλύτερα beauty tips εκ των έσω. Η Kaia Gerber, λοιπόν, διδάχτηκε από τη μαμά της, Sindy Crawford, να είναι απλή: “Ένα από τα πράγματα που μου έμαθε είναι ότι όσο πιο πολλά προϊόντα χρησιμοποιείς και όσο πιο πολύπλοκο είναι το skincare σου, τόσο η επιδερμίδα σου γίνεται πιο άγρια, οπότε πρέπει να διατηρείς τα πράγματα πολύ απλά!”, είπε η ίδια.

Lila Moss και Kate Moss

Ένα άλλο διάσημο δίδυμο μαμάς- κόρης που προέρχεται επίσης από τον κόσμο του modeling είναι η Kate Moss και η κόρη της Lila Moss. Η δεύτερη άρχισε να ασχολείται με τον χώρο εδώ και περίπου ένα χρόνο και είναι το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty. Η συμβουλή που έχει πάρει κι εκείνη από την διάσημη μαμά της είναι κινείται στο ίδιο μοτίβο: “Η μαμά πάντα λέει less is more, να δείχνω φρέσκια και να μην χρησιμοποιώ bronzer! Συνήθως, λοιπόν, διατηρώ ένα πολύ απλό look. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην φοράς makeup συνέχεια έτσι ώστε όταν το φορέσεις ο ενθουσιασμός σου να είναι ειλικρινής και πραγματικός!”, είχε πει στο αμερικάνικο Glamour και πρόσθεσε πως πλένει πάντα το πρόσωπό της και ενυδατώνεται πριν πέσει για ύπνο, ενώ το αγαπημένο της προϊόν είναι το Beauty Elixir της Caudalie.

Kendall Jenner και Kris Jenner

Η Kris Jenner είναι εκτός από momager και beauty manager αφού στην κόρη της, Kendall Jenner, έχει δώσει μια συμβουλή που όλες γνωρίζουμε- καμιά δεν εφαρμόζει γι’αυτό και καλό είναι να την υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ή να την ακούμε από τη μαμά μας: “Η μαμά μου και οι αδερφές μου πάντα μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να πιάνω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου γιατί είναι βρώμικα!”, έχει πει σε συνέντευξή της η Kendall Jenner.
Kate Hudson και Goldie Hawn

Η Kate Hudson έχει μια διαφορετική προσέγγιση για την ομορφιά και το οφείλει στη μαμά της. Η ίδια έχει πει για το beauty routine της και τις επιρροές που είχε από την Goldie Hawn: “Πιστεύω ότι η ομορφιά έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που τρώμε, όπως για παράδειγμα ο πράσινος χυμός. Η μαμά μου έπινε πράσινο χυμό από… πάντα! Και να καταναλώνεις ελαιόλαδο. Αγαπώ τα προϊόντα ομορφιάς πολύ αλλά μιλώντας για τα πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που έμαθα από τη μαμά μου έχουν να κάνουν περισσότερο με το lifestyle της. Ήταν πάντα υγιής, έκανε γυμναστική και έπινε πάντα κάτι πράσινο!”, έχει πει σε συνέντευξή της στο Allure.

Beyonce και Tina Knowles

Μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά και κόρη, οπότε ναι, θα θέλαμε κι εμείς να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς της Tina Knowles και τι έχει συμβουλεύσει την κόρη της. “Την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς μου την έχει δώσει η μαμά μου. Πάντα μου έλεγε ότι η εξωτερική ομορφιά ξεθωριάζει και η εσωτερική είναι αυτή που μένει. Επίσης, πάντα μου έλεγε να βγάζω το μακιγιάζ μου πριν πέσω για ύπνο. Δεν το τηρώ πάντα αλλά προσπαθώ!”. Δεν περιμέναμε ποτέ πως η Beyonce θα έπεφτε για ύπνο με μακιγιάζ αλλά φαίνεται πως όλες κάποια στιγμή είμαστε τόσο κουρασμένες που δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμη και αυτή την πιο απλή κίνηση στον κόσμο!

Read More

And More