Γιορτή της μητέρας! Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που πήραν οι διάσημες κόρες από τις επίσης διάσημες μαμάδες τους!

Γιορτή της μητέρας! Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς που πήραν οι διάσημες κόρες από τις επίσης διάσημες μαμάδες τους! | tlife.gr

Happy Mother’s day! Μπορούμε να γιορτάζουμε τις μαμάδες μας με τριήμερους εορτασμούς. Γιατί σε εκείνες οφείλουμε τα ωραία μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας (υπέροχη η καθεμία με τον δικό της τρόπο) και τα χρωστάμε από πολλές απόψεις: γιατί μας τα έδωσαν όλα αυτά… γονιδιακά και γιατί μας έδωσαν και τις τέλειες beauty συμβουλές για να τα διατηρήσουμε.

Τέτοιες beauty συμβουλές έχουμε πάρει όλες λίγο- πολύ από τις μαμάδες μας. Αλλά, αλήθεια, οι διάσημες μαμάδες τι έχουν συμβουλεύσει τις εξίσου διάσημες κόρες τους; Συγκεντρώσαμε τα tips παρακάτω!

Kaia Gerber και Cindy Crawford

Το να είσαι κόρη του διασημότερου top model των 90’s είναι τεράστιο προνόμιο. Για δύο, επίσης, λόγους: γιατί στο DNA σου έχεις ήδη τις τέλειες βάσεις και γιατί έχεις πρόσβαση στα καλύτερα beauty tips εκ των έσω. Η Kaia Gerber, λοιπόν, διδάχτηκε από τη μαμά της, Sindy Crawford, να είναι απλή: «Ένα από τα πράγματα που μου έμαθε είναι ότι όσο πιο πολλά προϊόντα χρησιμοποιείς και όσο πιο πολύπλοκο είναι το skincare σου, τόσο η επιδερμίδα σου γίνεται πιο άγρια, οπότε πρέπει να διατηρείς τα πράγματα πολύ απλά!», είπε η ίδια.

Lila Moss και Kate Moss

Ένα άλλο διάσημο δίδυμο μαμάς- κόρης που προέρχεται επίσης από τον κόσμο του modeling είναι η Kate Moss και η κόρη της Lila Moss. Η δεύτερη άρχισε να ασχολείται με τον χώρο εδώ και περίπου ένα χρόνο και είναι το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty. Η συμβουλή που έχει πάρει κι εκείνη από την διάσημη μαμά της είναι κινείται στο ίδιο μοτίβο: «Η μαμά πάντα λέει less is more, να δείχνω φρέσκια και να μην χρησιμοποιώ bronzer! Συνήθως, λοιπόν, διατηρώ ένα πολύ απλό look. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην φοράς makeup συνέχεια έτσι ώστε όταν το φορέσεις ο ενθουσιασμός σου να είναι ειλικρινής και πραγματικός!», είχε πει στο αμερικάνικο Glamour και πρόσθεσε πως πλένει πάντα το πρόσωπό της και ενυδατώνεται πριν πέσει για ύπνο, ενώ το αγαπημένο της προϊόν είναι το Beauty Elixir της Caudalie.

Kendall Jenner και Kris Jenner

Η Kris Jenner είναι εκτός από momager και beauty manager αφού στην κόρη της, Kendall Jenner, έχει δώσει μια συμβουλή που όλες γνωρίζουμε- καμιά δεν εφαρμόζει γι’αυτό και καλό είναι να την υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας ή να την ακούμε από τη μαμά μας: «Η μαμά μου και οι αδερφές μου πάντα μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να πιάνω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου γιατί είναι βρώμικα!», έχει πει σε συνέντευξή της η Kendall Jenner.
Kate Hudson και Goldie Hawn

Η Kate Hudson έχει μια διαφορετική προσέγγιση για την ομορφιά και το οφείλει στη μαμά της. Η ίδια έχει πει για το beauty routine της και τις επιρροές που είχε από την Goldie Hawn: «Πιστεύω ότι η ομορφιά έχει να κάνει περισσότερο με τα πράγματα που τρώμε, όπως για παράδειγμα ο πράσινος χυμός. Η μαμά μου έπινε πράσινο χυμό από… πάντα! Και να καταναλώνεις ελαιόλαδο. Αγαπώ τα προϊόντα ομορφιάς πολύ αλλά μιλώντας για τα πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που έμαθα από τη μαμά μου έχουν να κάνουν περισσότερο με το lifestyle της. Ήταν πάντα υγιής, έκανε γυμναστική και έπινε πάντα κάτι πράσινο!», έχει πει σε συνέντευξή της στο Allure.

Beyonce και Tina Knowles

Μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά και κόρη, οπότε ναι, θα θέλαμε κι εμείς να μάθουμε τα μυστικά ομορφιάς της Tina Knowles και τι έχει συμβουλεύσει την κόρη της. «Την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς μου την έχει δώσει η μαμά μου. Πάντα μου έλεγε ότι η εξωτερική ομορφιά ξεθωριάζει και η εσωτερική είναι αυτή που μένει. Επίσης, πάντα μου έλεγε να βγάζω το μακιγιάζ μου πριν πέσω για ύπνο. Δεν το τηρώ πάντα αλλά προσπαθώ!». Δεν περιμέναμε ποτέ πως η Beyonce θα έπεφτε για ύπνο με μακιγιάζ αλλά φαίνεται πως όλες κάποια στιγμή είμαστε τόσο κουρασμένες που δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμη και αυτή την πιο απλή κίνηση στον κόσμο!

Last chance info: Χρόνια πολλά και στην δική μου υπέροχη μαμά γιατί αν δεν περνούσα όλα μου τα χρόνια να την βλέπω να φροντίζει εντατικά το πρόσωπό της, δεν θα είχα αναπτύξει ποτέ αυτή την αγάπη για το beauty και άρα δεν θα γινόμουν ποτέ beauty editor!

READ more