Grammy Awards 2016: δες τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά από τοοοοσο κοντά!

Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός. Και σε συνάρτητη με τον κόσμο της ομορφιάς, τα Grammy Awards είναι εκείνο το event στο οποίο ξέρεις πως θα βρεις τις πιο φρέσκιες και ενημερωμένες ιδέες σε μακιγιάζ και μαλλιά. Ή για να στο θέσω κι αλλιώς: ότι δεις στα Grammy είναι φρέσκο και ενημερωμένο.

Να, λοιπόν, τα beauty looks που έκαναν την διαφορά σε αυτά τα Grammy Awards: η Taylor Swift εμφανίστηκε με ένα ολοκαίνουριο blunt cut καρέ, η Adele που αποποιήθηκε το bombshell χτένισμά της και το cat eye της στον βωμό ενός πιο minimal look και η Zendaya που αφιέρωσε το beauty look της στον David Bowie.

ΟΜΩΣ, η πιο βασική τάση που τράβηξε την προσοχή μας είναι ότι οι περισσότερες stars επέλεξαν minimal looks με αψεγάδιαστες επιδερμίδες (στο λέμε ξανά και ξανά πως το flawless skin θα είναι το μεγαλύτερο make up trend για το 2016!) και τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο extreme ή/και εκκεντρικό για Grammy. Το πολύ καλό βεβαίως με αυτό είναι ότι έτσι μπορείς να υιοθετήσεις αυτά τα beauty looks πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου (εχμ! Η Lady Gaga είναι η εξαίρεση).

Για να δεις, λοιπόν, τα καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά από τοοοοοοσο κοντά κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More