Grammy Awards 2020: αυτά είναι τα beauty looks που συζητήθηκαν περισσότερο!

Τα Grammy Awards είναι το σημαντικότερο μουσικό γεγονός. Ok, ok! Τα Grammy είναι ένα εξίσου σημαντικό γεγονός για τον κόσμο της ομορφιάς γιατί εδώ πάντα βρίσκουμε μερικά πολύ εμπνευσμένα beauty looks τα οποία, φυσικά, δεν έλειψαν ούτε από την χθεσινή βραδιά. Σε αυτά τα Grammy έκανε το ντεμπούτο της η signature κοτσίδα της Ariana Grande πιο κοντή και πιο ξανθιά και σε αυτά τα Grammy η Billie Eilish εμφανίστηκε με… matchy- matchy top- νύχια και ρίζες. Ακολουθούν τα beauty looks που συζητήθηκαν περισσότερο!

Ariana Grande 

H Ariana Grande εμφανίστηκε με την signature κοτσίδα της στην πιο ξανθιά εκδοχή που την έχουμε δει ποτέ και με το εξίσου signature winged eyeliner.

Camila Cabello 

H Camila Cabello με ολόισια μαλλιά, αφέλειες και ένα smokey με μολύβι περιμετρικά των ματιών.

FKA Twigs

Κύματα brow envy για την τραγουδίστρια η οποία είχε το τέλεια ανοδικά χτενισμένο σχήμα φρυδιών που έκανε και το τέλειο χρωματικό contrast με τα μαλλιά της.

Priyanka Chopra

Τα super sleek μαλλιά της Priyanka Chopra συζητήθηκαν πολύ και μας άρεσαν πολύ καθώς μας έδωσαν ιδέα για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνισή μας, απλώς αλλάζοντας την κοτσίδα μας!

Dua Lipa

Μια άλλη εβδομάδα, ένα άλλο red carpet event, ένα ολοκαίνουργιο κρούσμα σκούρας ρίζας στο κόκκινο χαλί! Φαίνεται πως το νέο trend θέλει να αναδεικνύουμε αντί να καλύπτουμε τις ρίζες μας!

Chrissy Teigen 

H Chrissy Teigen επένδυσε στην δύναμη του monochromatic beauty look και βγήκε κερδισμένη. Μας άρεσε πολύ ο τρόπος που σέταρε την πορτοκαλί σκιά της με το ρούχο της!

Gwen Stefani

H Gwen Stefani είναι η απόδειξη ότι στο κόκκινο χαλί δεν βλέπεις μόνο ακραία beauty looks!

Billie Eilish

H Billie Eilish σέταρε χρωματικά το Gucci ρούχο της με τα νύχια και τις ρίζες των μαλλιών της.


Read More

And More