Grammy Awards: θυμόμαστε τις καλύτερες beauty εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων!

Τα Grammy Awards, γνωστά και ως τα Oscar της μουσικής, είναι το red carpet event με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις των διασήμων. Αρκεί να θυμηθείς ότι είναι η ίδια “εκδήλωση” στην οποία η Lady Gaga εμφανίστηκε κλεισμένη σε ένα τεράστιο αυγό κάμποσα χρόνια πριν.

Όμως, πέρα από όλα αυτά τα εκκεντρικά, τα Grammy μας έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια πολύ ωραίες beauty στιγμές. Τις πιο αγαπημένες μας από αυτές μοιραζόμαστε μαζί σου παρακάτω (γιατί τα Grammy γίνονται από ώρα σε ώρα και δεν έχουμε καλύτερη αφορμή από αυτό!).

2000: Jennifer Lopez

Είναι η χρονιά που η Jennifer Lopez εμφανίζεται στο red carpet με αυτό το θρυλικό Versace φόρεμα το οποίο φόρεσε ξανά στο τελευταίο show του οίκου, λίγους μήνες πριν. Ωστόσο, όσο εντυπωσιακό και αν είναι αυτό το φόρεμα, δεν μπορείς να παραβλέψεις ότι τα μαλλιά της είναι χτενισμένα υπέροχα και ότι έχει αυτό το τέλειο bronzing makeup στο πρόσωπο που είναι το χαρακτηριστικό της. Α! Και έχει τονίσει το στήθος της με το κατάλληλο contouring.

2005: Beyonce

Η queen Bey με το απόλυτο beauty look! Τα μαλλιά της είναι πιασμένα ψηλά σε έναν υπερμεγέθη κότσο ενώ το μακιγιάζ της κάνει foucs στην λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας. Μας αρέσει δε πολύ, το ροζ ρουζ τοποθετημένο ακριβώς πάνω στα μάγουλα.

2011: Janelle Monáe

Ένα από τα πιο iconic beauty looks που έχουμε δει ποτέ στα Grammy! Η Janelle Monáe ήταν από τις διάσημες που “τόλμησαν” να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί διατηρώντας την φυσική υφή των μαλλιών τους (πολύ πριν την τάση του individuality κάτι τέτοιο θεωρούνταν τολμηρό), ενώ το μακιγιάζ της μας άρεσε εξίσου πολύ: σκούρο καφέ περίγραμμα, πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν, glossy υφή στα χείλη και ένα ροζ ρουζ τοποθετημένο ακριβώς πάνω στα μήλα.

2012: Adele

H Adele με αέρα παλιού Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί των Grammy και αυτό το χαρακτηριστικό flinged eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

2013: Rihanna

Το 2005 η Rihanna έβγαλε το πρώτο της δίσκο και μέχρι το 2013 είχε καταφέρει να σκαρφαλώσεις στις πρώτες λίστες των stars. Αυτή της η εμφάνιση με τους fluffy κυματισμούς στα μαλλιά και τα κόκκινα χείλη που έκαναν το τέλειο χρωματικό σετάρισμα με το φόρεμά της μας άρεσε πάρα πολύ!

2014: Ciara

Είναι η εποχή που η Ciara είναι έγκυος στον γιο της, Future. Αλλά αυτή η λάμψη δεν οφείλεται μόνο στην εγκυμοσύνη της αλλά και στα εξίσου τέλεια μαλλιά και το υπέροχο μακιγιάζ της. Επίσης, είναι η εποχή που το faux bob είναι τάση, το εφέ δηλαδή ενός καρέ που δημιουργείται από το κατάλληλο χτένισμα.

2015: Zendaya

Η Zendaya κάνει πάντα εξαιρετικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί πολλές από τις οποίες τις επιμελείται μόνη της, όπως έχει πει σε συνέντευξή της. Αυτή της η εμφάνιση στα Grammy Awards ήταν μια από τις πιο iconic: pixie κούρεμα, τέλεια φρύδια και ένα καφέ λαμπερό κραγιόν που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε!

2016: Taylor Swift

Από την περίοδο που η Taylor Swift είχε ακόμη φίλες και το πολύ διάσημο girl gang της! Τα καρέ μαλλιά της με τι αφέλειες, το πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν της- ακριβώς στην ίδια απόχρωση του ρούχου της αλλά και το ροζ της απόλυτης υγείας στα μάγουλά της μας άρεσαν πολύ!

2016: Adele

H Adele στην πιο effortless εκδοχή που την έχουμε δει ποτέ: τα μαλλιά της είναι σχεδόν σαν να στέγνωσαν μόνα τους, η γραμμή του eyeliner ακολουθεί πιστά την γραμμή του κινητού βλεφάρου χωρίς να προεκτείνεται στις εξωτερικές γωνίες και το συνολικό αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

2017: Rihanna

Όταν μιλάμε για star τέτοιου βεληνεκούς αξίζει να αναφερθούν και δύο και τρεις φορές. Μια άλλη χρονιά, λοιπόν, μια άλλη εμφάνιση για την Rihanna: μακριά κυματιστά μαλλιά, smudged eyes και nude χείλη.

2017: Lady Gaga

Ο καιρός που η Lady Gaga βγαίνει μέσα από αυγά ή φοράει μπριζόλες στο σώμα της έχει περάσει προ πολλού. Η σύγχρονη Lady Gaga είναι πιο… down to earth για τα δεδομένα της αλλά διατηρεί το glam και την εκκεντρικότητά της, όπως μπορείς να διαπιστώσεις από αυτό το beauty look.

2019: Miley Cyrus

Hair goals από την Miley Cyrus η οποία εμφανίστηκε με αυτό το almost wet hair look και την βαθιά φράντζα που αποθέωνε τα piercing της.

 

Read More

And More