Grigi: όλα τα προϊόντα μακιγιάζ σε απίστευτα οικονομικές τιμές! Καιρός να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου!

Υπάρχουν δύο βασικά κριτήρια που μπορούν να βάλουν ένα brand στη λίστα με τα αγαπημένα μας αρκεί αυτό το brand να συνδυάζει α) ποιοτικά προϊόντα τα οποία να είναι β) value for money. Όταν δε, τα παραπάνω έχουν και ωραίο packaging τότε αυτό το brand έχει την πιο εξέχουσα θέση στην καρδιά μας!

Τώρα, λοιπόν, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να σε μυήσουμε στο brand GRIGI, γιατί το καλοκαίρι είναι πάντα μια τέλεια εποχή (και αφορμή!) να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου! Παρακάτω, έχουμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας, τα προϊόντα εκείνα που έχουμε ήδη βάλει στο νεσεσέρ μας. Αλλά πριν από αυτό, μερικές βασικές σημειώσεις που πρέπει να κρατήσεις για την GRIGI!

GRIGI: Τι πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα που θα ανανεώσουν το νεσεσέρ σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!

Η GRIGI είναι μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στο Χονδρικό Εμπόριο Διανομής καλλυντικών στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Γεώργιο Γρηγοριάδη που με γνώμονα την πολλή δουλειά και αγάπη για το αντικείμενο του καλλυντικού δημιούργησε μια επιχείρηση που μεγάλωνε με το χρόνο, βελτίωνε διαρκώς την φήμη και καταξίωση της στον Ελληνικό επιχειρηματικό χώρο.

Σήμερα, 51 χρόνια μετά, τα καλλυντικά GRIGI MAKE UP προβεβλημένα και αναγνωρισμένα στην βάση διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων καλλυντικών, μαζί με τα υπόλοιπα trademark προϊόντων ομορφιάς προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλεγμένων προϊόντων προώθησης περιποίησης και φροντίδας προσώπου και σώματος.

Τα καλλυντικά GRIGI MAKE UP κατασκευάζονται σε χώρες εκτός και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία, Πολωνία, Γερμανία και φυσικά στην Ελλάδα.

Τα προϊόντα της GRIGI MAKE UP τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές παραγωγής. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται ακολουθούν τους νόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και κάτι πολύ σημαντικό: όλα τα προϊόντα GRIGI MAKE UP (και είναι πολλά!) είναι cruelty free και vegan friendly.

Όπως σου είπαμε, εδώ θα βρεις μια τεράστια γκάμα καλλυντικών, από βερνίκια μέχρι highlighter σε εξαιρετικές τιμές, αλλά παρακάτω κάναμε μια λίστα με τα πιο αγαπημένα μας!

ERA PRO SEMI PERMANENT SOAK OFF UV/LED COLOR GEL POLISH, €5.90

Ξέχασε το ημιμόνιμο βερνίκι που φθείρει τα νύχια! Η επαγγελματική σειρά ημιμόνιμων βερνικιών GRIGI MAKEUP σου δίνει το χρώμα που θέλεις με απόλυτη ασφάλεια. Διαρκεί έως και 30 μέρες αλλά όταν αποφασίσεις να το αφαιρέσεις θα διαπιστώσεις πως φεύγει εύκολα (εξού και δεν δημιουργεί φθορά). Έχει 91 κωδικούς- αποχρώσεις, αλλά το no 29 είναι η πιο αγαπημένη μας για καλοκαίρι!

MATTE PRO LIQUID LIPSTICK, €6.30

Τα υγρά κραγιόν που αφήνουν ματ αποτέλεσμα στα χείλη είναι τεράστια τάση, αλλά δυστυχώς, εκτός από ματ αποτέλεσμα αφήνουν και τα χείλη… αφυδατωμένα. Όλα τα Matte Liquid Lipstick Pro της Grigi έχουν ενυδατικούς παράγοντες που ενυδατώνουν τα χείλη ενώ επιπλέον χαρίζουν και τέλεια απόδοση χρώματος και αποτέλεσμα που διαρκεί. Από τις πιο αγαπημένες μας αποχρώσεις είναι η no410 (παραπάνω) και η no413 (παρακάτω) που είναι το τέλειο pink nude το οποίο ταιριάζει σε όλες! Κοστίζει €6.30 που σημαίνει ότι μπορείς να αποκτήσεις παραπάνω από μια αποχρώσεις!

LIPSTICK PRO, €4.90

Αυτό το κραγιόν (είναι το 507) ήταν love at first sight λόγω απόχρωσης, αλλά όταν το δοκιμάσαμε διαπιστώσαμε ότι εξίσου εξαιρετική ήταν και η υφή του αλλά και το αποτέλεσμα που άφηνε στα χείλη, ενυδατώνοντάς τα σε βάθος. Το συγκεκριμένο έχει ένα satin effect φινίρισμα αλλά στην GRIGI MAKEUP θα βρεις πολλές ακόμη σειρές κραγιόν (ματ, υγρά κλπ) και άλλες τόσες αποχρώσεις για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

PRO PALETTE, €11.90

Ένα από τα signature προϊόντα της GRIGI είναι οι επαγγελματικές παλέτες μακιγιάζ με τέλεια απόδοση χρώματος και πολλές και διαφορετικές υφές. Για το καλοκαίρι η 44 PRO CORALS & BLUES είναι η πιο αγαπημένη μας γιατί τώρα αποφασίσαμε να τολμήσουμε λίγο περισσότερο χρώμα! Η συγκεκριμένη περιέχει 12 καυτές χρωματικές αποχρώσεις με χρώματα που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ των shimmering έως το μεταλλικό μπλε. Με άλλα λόγια: η παλέτα που θα σε βοηθήσει να έχεις τα πάντα μαζί σου, εξοικονομώντας παράλληλα χώρο και χρήματα!

MULTI PALETTE TRIO, €7.90

Και φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ το μακιγιάζ της επιδερμίδας μας! Η παλέτα στην απόχρωση Coral Paradise περιέχει ρουζ, highlighter και bronzer μαζί. Ένα ακόμη εύχρηστο προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου!

LUMINOUS FOUNDATION PRO, €11.95

Ματ, ιριδίζον, πολύ καλυπτικό ή πιο sheer, όποια κι αν είναι η επιλογή σου, στην GRIGI MAKEUP θα βρεις ακριβώς το foundation που σου ταιριάζει. Ωστόσο, το Luminous είναι το δικό μας αγαπημένο γιατί δίνει στην επιδερμίδα ένα υπέροχο φως ενώ το κάνει περισσότερο να μοιάζει σαν… δεύτερη επιδερμίδα παρά σαν ένα προϊόν που επέλεξες για να κάνεις μακιγιάζ στο πρόσωπό σου!

…ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BRONZING MAKEUP!

Κι επειδή καλοκαίρι, λάμψη και bronzing makeup πάνε πάντα μαζί, αυτά είναι τα αγαπημένα μας προϊόντα, ειδικά για αυτή την εποχή, και όχι μόνο για το πρόσωπο! Τα Grigi Sparkle Bronze Body Lotion 300ml City Bronze και Beach Bronze (€9.90) είναι τα τέλεια body lotion που ενυδατώνουν το σώμα ενώ χαρίζουν και μια τέλεια, bronzing λάμψη σαν να πέρασες μια ολόκληρη μέρα κάτω από τον ήλιο, όπως ακριβώς και το Grigi Sparkle Body Mist 150ml (€8.90) με κόκκους λάμψης που δίνει τέλεια μυρωδιά. Και για το πρόσωπο, η Grigi Pro Multi Palette Trio No 03 Bronzing Paradise (€7.90) έχει μέσα της όλες τις απαραίτητες αποχρώσεις για να δώσεις τρισδιάστατη όψη στην επιδερμίδα σου κάνοντας contouring ή να περάσεις με ένα φαρδύ πινέλο όλο το πρόσωπό σου και να δώσεις ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς και η Grigi Bronzing Powder Pro No 09 Sparkle Bronze (€7.50) την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως σκιά.

Εσύ, ποια θα επιλέξεις;

 

 

Read More

And More