Gwen Stefani: ποιας εταιρίας καλλυντικών έγινε ambassador!

Η Gwen Stefani στο μυαλό μας (και στα μάτια μας!) είναι τόσο συνδεδεμένη με το κόκκινο κραγιόν ώστε εκείνη τη μια φορά που την είδαμε με nude σχεδόν δεν καταλάβαμε ότι είναι αυτή.
Pause: σε περίπτωση που σου είχε διαφύγει αυτό το νέο τσέκαρε εδώ!

Ως εκ τούτου, η Gwen είναι η τέλεια περίπτωση για να γίνει ambassador ενός brand ομορφιάς. Όπως και… έγινε και ανακοινώθηκε μόλις! Η Gwen Stefani, λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο της Revlon για την καμπάνια Choose Love.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη της ούτε η μόνη συνεργασία. Η Gwen Stefani συνεργάστηκε πέρυσι με την Urban Decay και από κοινού κυκλοφόρησαν μια συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ, οπότε όπως καταλαβαίνεις γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι του beauty.

“Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι χρησιμοποιούσα το μακιγιάζ ως μέσο έκφρασης”, είπε η Gwen Stefani στο επίσημο δελτίο τύπου για την συνεργασία αυτή με την Revlon και συνέχισε:”Έχω πάθος με το μακιγιάζ και το πώς μπορεί να αναδείξει τη μοναδικότητά σου και την δημιουργικότητά σου. Το να συνεργάζομαι με ένα τόσο σπουδαίο brand όπως είναι η Revlon ήταν σχεδόν φυσικό”.

Όμως, στο ίδιο δελτίο τύπου η εταιρία κάνει focus και στους πολλούς και διαφορετικούς ρόλους που χαρακτηρίζουν την Gwen Stefani (τραγουδίστρια, icon, μητέρα κλπ) θέλοντας έτσι αφενός να κάνει ένα ευρύ κοινό να ταυτιστεί και αφετέρου να εκφράσει και τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ίδιου του brand.

Read More

And More