Gwyneth Paltrow: βήμα- βήμα πώς να αντιγράψεις το νυφικό της χτένισμα (ακόμη κι αν δεν παντρεύεσαι)!

Μπορεί να έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον Brad Falchuk αλλά ο προσωπικός της hair stylist και φίλος (Α! Και υπερδιάσημος κομμωτής) Orlando Pita μόλις μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar και αποκάλυψε πώς δημιούργησε αυτά τα effortless τα-θέλουμε-κι-εμείς μαλλιά για το γάμο της, οπότε καθήκον μας είναι να σε ενημερώσουμε. Ειδικά από τη στιγμή που αυτό το hair styling μπορείς να το κάνεις no matter what, δηλαδή ακόμη κι αν δεν παντρεύεσαι!

https://www.instagram.com/p/BpzAPG8gYw4/?utm_source=ig_embed

Ο Orlando Pita, λοιπόν, χαρακτήρισε αυτό το χτένισμα φρέσκο, διαχρονικό και ανεπιτήδευτης ομορφιάς χτένισμα και ιδού πώς θα το αντιγράψεις!

Βήμα 1

“Αρχικά ψέκασα τα μαλλιά της με το Orlando Pita Play Former Glory Protein Spray Treatment για να τα προστατεύσω από την φθορά που προκαλεί η θερμοκρασία”. Δυστυχώς, η σειρά του Orlando Pita δεν διατίθεται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να βρεις στην ελληνική αγορά πολύ καλά προϊόντα θερμοπροστασίας.

Βήμα 2

“Έπειτα στέγνωσα τα μαλλιά με μια στρογγυλή βούρτσα και έκανα χωρίστρα στη μέση”.

Βήμα 3

“Για να δημιουργήσω αυτούς τους χαλαρούς κυματισμούς χρησιμοποιήσα ένα χαλίδι για μπούκλες και τύλιξα τα μαλλιά σε τέσσερις τούφες από την κάθε μεριά”. Το ψαλίδι που χρησιμοποίησε ο ίδιος είναι το T3 1.75” Bodywaver Styling το οποίο είναι μεσαίου μεγέθους. Γενικά, να έχεις στο νου σου ότι όσο πιο σφιχτές και έντονες μπούκλες θέλεις τόσο πιο λεπτές πρέπει να είναι οι τούφες που θα τυλίξεις και το αντίθετο.

Βήμα 4

“Τέλος, για να σταθεροποιήσω το πέπλο κρέπαρα ελαφρώς την κορυφή!”.

Το δικό μας τέλειο tip για κυματιστά μαλλιά χωρίς κόπο!

Θέλεις κυματιστά μαλλιά αλλά βαριέσαι την διαδικασία με το σίδερο! Μπορείς απλώς να τα πετύχεις με μερικά ζικ- ζακ! Για να δεις την ολοκληρωμένη διαδικασία κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More