H AVON γιορτάζει τα 130 χρόνια της με super προσφορές και δώρα!

Δεν υπάρχει γυναικείο νεσεσέρ πάνω στον beauty πλανήτη, τσάντα ή ντουλάπι μπάνιου που να μην έχει τουλάχιστον ένα προϊόν Avon. Μερικά, μάλιστα, νεσεσέρ φτιάχονται αποκλειστικά από προϊόντα Avon (με άλλα λόγια: δες πώς γεμίσαμε το νεσεσέρ μας οικονομικά και με super προϊόντα!). Σήμερα, η αγαπημένη μας εταιρία κλείνει τα 130 χρόνια και το καλύτερο part; Μας κάνει super δώρα!

Σου παραθέτω παρακάτω κάποια που έχω κάνει ήδη add στο δικό μου καλάθι αγορών, αλλά πιο πριν και με αφορμή αυτά τα γενέθλια του αγαπημένου μας brand τι θα έλεγες για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο ώστε να μάθεις μερικά πράγματα που δεν ήξερες για την Avon; Ας πούμε, πριν όλος ο κόσμος αρχίσει να αποκτά αυτή την παγκόσμια μανία για τα ξηρά λάδια, ήξερες πώς η Avon το είχε κυκλοφορήσει πρώτη από το 1947; Κράτησε σημειώσεις με τις ημερομηνίες σταθμούς!
1886: Η χρονιά που γεννήθηκε ένα… beauty μωρό που έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα της ομορφιάς! Το όνομα αυτού; Avon!

1910: Η Avon δημιουργεί το πρώτο της κραγιόν τριάντα χρόνια πριν υπάρξουν ορολογίες όπως το Lipstick Phenomenon του ’40 οπότε και υπήρξε η έξαρση των πωλήσεων κραγιόν στην αγορά!
1947: Χρόνια πριν την παγκόσμια μανία με τα ξηρά λάδια η Avon ήταν η πρώτη που μας σύστησε σε προϊόντα αυτής της υφής! Όλοι μιλούσαν για μια αντηλιακή -τότε- λοσιόν με εντομοαπωθητική δράση, ένα must προϊόν για ηρεμία και γαλήνη στην παραλία και την πισίνα.
1990: Είναι η πρώτη εταιρία που φέρνει το Άλφα Υδροξύ Οξύ στην αγορά, με το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης προσώπου ANEW. Πολλά χρόνια μετά οι υπόλοιπες εταιρίες ακολουθούν!
2016: 130 χρόνια επιτυχημένης πορείας μετά οι αντιπρόσωποί της Avon ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια παγκοσμίως!

130 ΧΡΟΝΙΑ AVON! ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
Μαζί με τη Μαρία Μπεκατώρου, πρόσωπο της καμπάνιας “Beauty For A Purpose”, η Avon γιορτάζει την ποιότητα και την καινοτομία και μας κάνει τέλεια δώρα και super προσφορές! Μπορείς να “κλέψεις” ελεύθερα ιδέες από την δική μου wish list: οπωσδήποτε το best seller άρωμα Far Away και το αφρόλουτρο Bubble Bath White Lilly! Για το πρόσωπο οπωσδήποτε το premium serum της αγοράς, το “ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ANEW ULTIMATESUPREME, και για το μακιγιάζ μου τη Μάσκαρα Spectra Lash, η μάσκαρα που μου κάνει… όλα τα χατίρια αφού δίνει μήκος, όγκο και πλούσιο χρώμα στις βλεφαρίδες μου!

Χρόνια πολλά Avon! Και στα επόμενα 130 χρόνια μαζί και πιο όμορφες!

Read More

And More