H Bella Hadid έχει το τελειότερο αμακιγιάριστο πρόσωπο που έχεις δει ποτέ!

H Bella και η Gigi Hadid είναι τα πιο hot και όμορφα κορίτσια ΤΩΡΑ! Και παρόλο ου η Gigi είναι η πιο διάσημη από τις αδερφές, η Bella έχει καταφέρει με καναδυό beauty κινήσεις της να βγει μπροστά (όχι, δεν θέλω να σπείρω ενδοοικογενειακή διχόνοια)!

Μόλις προχθές, ας πούμε, καληνύχτισε τους followers της στo instagram χωρίς ίχνος make up και αποκάλυψε το πιο όμορφο, αλαβάστρινο πρόσωπο παύλα επιδερμίδα που συναντήσαμε ποτέ στη ζωή μας!

goodnight sweet friends

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bella Hadid (@bellahadid) στις


Κατά το παρελθόν η Bella είχε αποκαλύψει μυστικά ομορφιάς της και μεταξύ άλλων είχε πει: “Δεν βάφομαι οπότε φαντάζομαι ότι αυτό βοηθάει πολύ. Επίσης, πάντα πλένω το πρόσωπό μου πριν πέσω για ύπνο. Έχω ακούσει ότι η Kim Kardashian κοιμάται πού και πού με το μακιγιάζ της όταν έχει κάπου να πάει το επόμενο πρωί και όταν το αφαιρεί το δέρμα της είναι τέλειο! Της έχω πει ότι δεν είναι γήινη! Εγώ αν το κάνω αυτό νιώθω ότι όλα πάνε λάθος με την επιδερμίδα μου!”.

Στην ίδια συνέντευξη η Bella είχε πει πως κάνει συχνά μάσκες προσώπου ενώ ορκίζεται στην Kiehl’s Overnight Facial Mask που φοράει όλο το βράδυ κάθε τόσο.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις ποια είναι τα μυστικά για ένα super καθαρό πρόσωπο όπως της Bella; Εδώ θα βρεις συμβουλές και βήματα που δεν σου έχει αποκαλύψει ποτέ κανείς πριν!

Read More

And More