H Bella Thorne μιλάει ανοιχτά για την ακμή με το πιο γενναίο instagram post!

Ας συγκεντρωθούμε όλες εμείς που έχουμε θέματα ακμής να δώσουμε ένα δυνατό χειροκρότημα στην Bella Thorne που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της και να ανεβάσει την πιο τολμηρή για κάποιους photo.

Όταν έχεις ακμή, λοιπόν, υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν νιώθεις καθόλου όμορφη και δεν τα πας καθόλου καλά με τον εαυτό σου. Γιατί ξυπνάς και το πρόσωπό σου είναι γεμάτο κόκκινα σημάδια και σπυράκια και αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει καθόλου με όλα αυτά που βλέπεις γύρω σου τριγύρω σου, με όλα αυτά τα ιδανικά πρότυπα ομορφιάς. Και μετά επιστρατεύεις όλα σου τα application για να ποστάρεις την τέλεια #nofilter (#taxamou) photo. Και την πιο κατάλληλη στιγμή που για μια ακόμη φορά έχεις ξυπνήσει έτσι, έρχεται η Bella Thorne να σου θυμίσει πως δεν είσαι ούτε μόνη ούτε η μόνη!

Δες παρακάτω και ξεφύσηξε από ανακούφιση!


“Real skin alert! Δεν είναι μυστικό ότι υποφέρω από ακμή. Κάποιες φορές το πρόσωπό μου είναι καθαρό και κάποιες άλλες όχι. Είναι πολλές φορές που νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου. Αλλά δεν θα έπρεπε να νιώθω άσχημα. Είναι φυσικό να έχω ακμή. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ! Η κοινωνία μας και τα social media είναι αυτά που μας λένε πως πρέπει να έχουμε φοβερή επιδερμίδα για να είμαστε κοινωνικά αποδεκτοί! Είμαι εδώ για να σου πω Γ**** Θα δείξω το πρόσωπό μου γι’αυτό που είναι και γι’αυτό που έχω! Άσχετα με το τι λέει ο καθένας! #ownit #beyou #acne #purebeauty #nofilter #lol”

Η beauty συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να επισκεφτείς έναν δερματολόγο. Και δύο αν χρειαστεί. Αλλά αν δεν δεις θεαματική βελτίωση ή αν ακόμη αυτή η βελτίωση που θα δεις κρατήσει λίγο, μην γίνεις εμμονική με την ακμή σου. Γιατί είσαι όμορφη και με αυτή!


Read More

And More