H Camilla Cabello άφησε τη μαμά της να της κόψει τις signature αφέλειές της!

Τουλάχιστον οι μισές από εμάς το θυμόμαστε να συμβαίνει: εμείς στο δημοτικό και η μαμά μας να μας κουρεύει τις αφέλειες. Αν είσαι αρκετά τυχερή αυτό το κούρεμα που κατέληξε σε βατερλό μπορεί να μην συνέπεσε με την περίοδο που έβγαζες εκείνη την επίσημη φωτογραφία με τους υπόλοιπους συμμαθητές σου στο σχολείο (για μένα δεν ισχύει).

Αν ανήκεις, λοιπόν, σε αυτό το 50% δεν θα επέτρεπες στην μαμά σου να πάρει το ψαλίδι και να σε πλησιάσει στο ελάχιστο. Αντίθετα, η Camilla Cabello το έκανε! Η τραγουδίστρια που βρίσκεται σε καραντίνα με την οικογένειά της και τον φίλο της, Shawn Mendes, άφησε τη μαμά της να της κόψει τις signature αφέλειές της και φυσικά ανέβασε μερικά stories από την διαδικασία στο instagram.

Στο πρώτο βίντεο που ανέβασε η Camilla Cabello λέει: “Οι αφέλειές μου έχουν μακρύνει πάρα πολύ και τώρα πρέπει να εμπιστευτώ αυτή τη γυναίκα να μου κόψει τις αφέλειες” και η διαδικασία ξεκινάει. Όπως εξηγεί η ίδια στη συνέχεια δεν το κάνει μόνη της γιατί όταν το έκανε παλιότερα στο σχολείο οι αφέλειές της έμοιαζαν με… βουνά.

 

Στην πρώτη… ψαλιδιά της μαμάς της η Camilla Cabello είπε πως η μαμά της τα πηγαίνει ήδη πολύ χαλιά γιατί έκοψε τις αφέλειές της σε απόλυτη ευθεία ενώ στην πορεία αναθεώρησε λέγοντας ότι το αποτέλεσμα τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο.

Παραπάνω η χαρούμενη από το αποτέλεσμα μαμά της Camilla Cabello. Τι λες; Εσύ θα άφηνες την δική σου να σε κουρέψει;

 

Read More

And More