H Cate Blanchett έβαψε τα μαλλιά της… ροζ!

Κατά καιρούς σου έχω μιλήσει για το matchy- matchy trend, εκείνη την τάση που θέλει να σετάρεις το βερνίκι με το κραγιόν σου. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα: κόκκινα νύχια- κόκκινα χείλη. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να τα ξεχάσεις όλα αυτά! Γιατί η Cate Blanchett που για έναν λόγο στο μυαλό μου την είχα πιο συντηρητική μας έδειξε μια καινούρια όδο.

Τώρα μπορείς να σετάρεις το χρώμα των μαλλιών σου με το χρώμα των γυαλιών σου όπως έκανε κι εκείνη και βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ροζ γυαλιά μυωπίας και έχοντας βάψει τα μαλλιά της επίσης ροζ!

Υπεύθυνος για την αλλαγή στα μαλλιά της είναι ο colorist Nicola Clarke ο οποίος είπε στην βρετανική Telegraph: “Συζητούσαμε αρκετό καιρό γι’αυτή την αλλαγή αλλά θέλαμε να τελειώσουν τα red carpet events ώστε να το απολαύσουμε και να το διασκεδάσουμε. Έκανα highlights στα μαλλιά της Cate, έκανα πιο απαλό το ξανθό περιμετρικά του προσώπου και έβαλα και γενναίες δόσεις ροζ. Το χρώμα θα κρατήσει μερικές εβδομάδας και εξαρτάται από τα λουσίματα το πότε θα φύγει εντελώς.

Και μια ακόμη αντιπαραβολή! Η τωρινή Cate Blanchett…

… Και η προηγούμενη Cate Blanchett

Πώς σου φαίνεται η αλλαγή της;

Read More

And More