H Gwen Stefani κούρεψε τον σύντροφό της Blake Shelton (και θα προτιμούσαμε να μην το είχε κάνει)!

Η καραντίνα έχει φέρει στην επιφάνεια ταλέντα διασήμων που δεν γνωρίζαμε ότι τα έχουν. Γιατί απλώς… δεν τα έχουν! Αν η παραπάνω πρόταση δεν σου βγάζει κανένα νόημα δώσε μου λίγο χρόνο και θα σου εξηγήσω: όλο αυτό το διάστημα πολλοί διάσημοι έχουν αποφασίσει να κουρέψουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους μόνοι τους: η Pink το έκανε με μεγάλη αποτυχία, η Elle Fanning έβαψε τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα ήταν συμπαθητικό.

Τώρα στη λίστα προστέθηκε η Gwen Stefani η οποία αποφάσισε να κουρέψει τον σύντροφό της Blake Shelton. Θέλεις να δεις το αποτέλεσμα;

 

“Με τα πάντα να έχουν ακυρωθεί η Gwen Stefani κι εγώ πήραμε μια απόφαση. Θα επαναφέρω το mullet κούρεμά μου σαν σύμβολο ελπίδας ή κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, επιστρέφει! Στα αλήθεια. Μείνετε συντονισμένοι”, είχε γράψει ο ίδιος στο twitter ενώ λίγο αργότερα ήρθε αυτό.

Ο Blake Shelton είχε ψηφιστεί ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People το 2017 και τότε είχε δηλώσει ότι βρίσκει αυτό το 80’s κούρεμα πολύ σέξι. Αλλά δεν το δήλωσε απλώς. Σήμερα το έκανε και πράξη.

Εσύ τι γνώμη έχεις για αυτό το πολύ ιδιαίτερο κούρεμα;

 

Read More

And More