H Gwyneth Paltrow έκανε το… χωρίς μακιγιάζ ακόμη πιο cool! Δες τις διάσημες που το έχουν τολμήσει!

Δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ αφοριστική. Πιστεύω ακράδαντα ότι σε οτιδήποτε συμβαίνει υπάρχει και κάτι καλό. Παράδειγμα: το instagram, το οποίο κατηγορείται από πολλούς και για πολλούς διαφορετικούς λόγους, έχει κάνει τις διάσημες πιο… γήινες και εμάς να αποκτάμε καλύτερη σχέση με τον εαυτό μας. Γιατί το να ξυπνάς με ένα σπυράκι ή να έχεις δυο, τρεις (πέντε, δέκα) ρυτίδες είναι ok. Συμβαίνει στις πιο διάσημες, άρα μπορεί να συμβεί και σε εμάς.

To make a long story short: η Gwyneth Paltrow λίγες μέρες πριν έκανε ένα gathering για τις φίλες της η πρόσκληση του οποίου έγραφε αυστηρά “No makeup, no filter!”. Και με τις selfie που ανέβασε α) βελτίωσε τη σχέση με τους πόρους μας (έχουμε πόροι για να αναπνέει η επιδερμίδα μας με τον ίδιο τρόπο που έχουμε μύτη για να αναπνέουμε. Όταν ρετουσάρεις και εξαφανίζεις τους πόρους σου, είναι σαν να εξαφανίζεις τη μύτη σου!) β) έκανε ακόμη πιο cool το χωρίς μακιγιάζ.

Με αφορμή αυτό το gathering, λοιπόν, που επί της ουσίας αποτέλεσε μια γιορτή για την ομορφιά ακριβώς όπως είναι, συγκεντρώσαμε μερικές από τις super cool αγαπημένες μας διάσημες που αγαπούν το no makeup!

Για να τις δεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More