H Halle Berry εξηγεί γιατί έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά της κόρης της!

Είναι κάτι που πιθανότατα να έχει συμβεί και σε σένα. Ειδικά αν έχεις πολλά μαλλιά. Και αυτό το κάτι είναι εκείνος ο τεράστιος κόμπος στο πίσω μέρος των μαλλιών σου πουν δεν λέει με τίποτα να ξεμπλεχτεί!

Αυτό συνέβη πρόσφατα και στην 12χρονη κόρη της Halle Berry, Nahla, η οποία έπρεπε να πάρει ένα σκληρό… beauty μάθημα όπως εξήγησε η μαμά της στο Tonight Show με τον Jimmy Fallon, έπρεπε να μάθει να χτενίζεται!

Η Halle Berry εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας τα δύο της παιδιά, Nahla και Maceo- Robert περνούν το μεγαλύτερο μέρος τους στην πισίνα. Το χλώριο, λοιπόν, δημιούργησε έναν τεράστιο κόμπο στα μαλλιά της μικρής της κόρης: “Κάναμε τις ασκήσεις της τις προάλλες και η κόρη μου, μου είπε: Μαμά, φοβάμαι να στο πω αλλά άγγιξε το πίσω μέρος των μαλλιών μου! ‘Ολα τα μαλλιά στο πίσω μέρος είχαν γίνει ένας τεράστιος κόμπος και δεν μπορούσα καν να περάσω τα δάχτυλά μου από μέσα”, είπε η ίδια και συνέχισε: “Για να την ηρεμήσω της πρότεινα να βάλουμε conditioner αλλά το μόνο που κατάφερα μετά από μισή ώρα είναι να γίνουν χειρότερα! Έτσι, αναγκάστηκα να ξυρίσω αυτό το σημείο. Η κόρη μου δεν ήταν πολύ cool με αυτό αλλά το αποδέχτηκε!”.

Δες το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή και πες μας: είναι κάτι που σου έχει συμβεί;

 

Read More

And More