H Jessica Alba έκανε live με την κόρη της και μίλησαν για το skincare στην εφηβεία! Ιδού τι προτείνει!

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να μάθεις στα παιδιά σου ποιο είναι το σωστό skincare routine. Τουλάχιστον όχι, σύμφωνα με την Jessica Alba η οποία α) λατρεύει το skincare β) έχει το δικό της brand ομορφιάς, το Honest Beauty.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια έκανε ένα διαφορετικό live μαζί με την διάσημη αισθητικό της Shani Darden και τις δυο τους κόρες, την Honorcita και την Phoenix. Τα δύο κορίτσια τα οποία είναι ηλικίας 12 ετών διδάχτηκαν από τις μαμάδες τους σε αυτό το live πώς να φροντίζουν την επιδερμίδα τους στα πρώτα τους βήματα, ενώ αργότερα η Jessica Alba ανέβασε και post στο οποίο μοιράστηκε τα βήματα ακριβώς.

https://www.instagram.com/p/B_LX6RCF7qt/

Βήμα 1: Καθαρισμός προσώπου με ένα προϊόν που περιέχει σαλικυλικό οξύ το οποίο είναι ιδανικό για ακνεϊκές επιδερμίδες ή επιδερμίδες στην εφηβεία που έχουν σπυράκια.

Βήμα 2: Μάσκα αποτοξίνωσης με ενεργό άνθρακα και μέλι μάνουκα.

Βήμα 3: Βιταμίνη C για λάμψη.

Βήμα 4: Ενυδατική.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν είναι από το brand της Jessica Alba, Honest Beauty, το οποίο δεν έχει parabens και έχει συστατικά απόλυτα ασφαλή για την επιδερμίδα. Η ερώτηση, όμως, είναι άλλη: συμφωνείς με αυτό το skincare των τεσσάρων βημάτων ή σου φαίνεται υπερβολή για ένα κορίτσι που είναι μόλις 12 ετών; Ή, έστω, 14;

 

Read More

And More