H Kaia Gerber με δύο διαφορετικά μακιγιάζ στο ίδιο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue!

Η Kaia Gerber έχει κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο. Αυτό που είναι το νέο και το καινοτόμο είναι ότι πόζαρε για το νέο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue με έναν εντελώς παράδοξο τρόπο. Το οποίο παράδοξο εντοπίζεται στο μακιγιάζ της!

Πριν γίνει η αποκάλυψη, ας σου θέσω το εξής ερώτημα: γιατί να κάνεις ένα μακιγιάζ σε ένα πρόσωπο όταν μπορείς να κάνεις… δύο μακιγιάζ στο ίδιο πρόσωπο; Για την Kaia Gerber και το team της Vogue αυτό το ερώτημα είναι ρητορικό!

Όπως βλέπεις παραπάνω, το μισό πρόσωπο της Kaia είχε full makeup με έντονα, κόκκινα glossy χείλη και μπλε σκιά ενώ το άλλο μισό ήταν εντελώς γυμνό ώστε να μπορούν οι αναγνώστες να δουν το πρόσωπό της ακριβώς όπως είναι με τις ελιές της και την φυσική της επιδερμίδα. Αλλά αυτό το contrast του glam VS everyday look δεν έμεινε μόνο στην επιδερμίδα αφού με μια πιο προσεκτική ματιά θα δεις ότι από τη μια μεριά φοράει σκουλαρίκι και από την άλλη όχι.

Φωτογράφος ήταν ο Mikael Jansson ο οποίος στήριξε το shooting στην color blocking λογική και το αποτέλεσμα φυσικά ήταν αυτό που όλοι θα περίμεναν από την Vogue.

Read More

And More