H Kim Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της για την επέτειο γάμου της με τον Kanye! Θα το έκανες αν στο ζητούσε;

Ερώτηση: αν το αγόρι σου- σύζυγός σου είχε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο χρώμα μαλλιών (που δεν είναι το δικό σου) θα σκεφτόσουν ποτέ να το αλλάξεις ως δώρο για την επέτειό σας; Η Kim Kardashian το έκανε!

Η Kim, λοιπόν, και ο Kanye έκλεισαν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου και πήγαν διακοπές, έκαναν ρομαντικά πράγματα, σκαρφάλωσαν σε τοίχους (ok, όχι) και μέσα σε όλα αυτά τα διάφορα η Kim αποφάσισε να αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της για χάρη του Kanye. Σε story, λοιπόν, που ανέβασε λίγες ώρες πριν είναι κατάξανθη! Και μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με ένα τέτοιο χρώμα μαλλιών αλλά είναι η πρώτη φορά που το κάνει για αλτρουιστικούς λόγους, βλ. Kanye!

 

“Έγινα ξανθιά για την επέτειό μας. Είναι το αγαπημένο χρώμα του Kanye!”, έγραψε ενώ λίγο αργότερα πόσταρε στο instagram της μια photo από τον γάμο τους όπου- ας συμφωνήσουμε όλες!- είχε τέλεια, καστανά μαλλιά!

Και η αναπόφευκτη ερώτηση είναι: θα τολμούσες ποτέ να αλλάξεις τα μαλλιά σου ως δώρο στον σύντροφό σου για την επέτειό σας;


Read More

And More