H Kim Kardashian αποκάλυψε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να κάνει contouring!

Αν δεν ήταν η Kim Kardashian οι περισσότερες δεν θα είχαμε ιδέα τι είναι το contouring! Και της οφείλουμε αυτή τη γνώση. Όπως κι εκείνη όφειλε να μας πει με ποια προϊόντα το κάνει. Όπως και… έκανε σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα σε αυτό το application που οι αδερφές Kardashian- Jenner έχουν φτιάξει τελευταία. Σημείωσε, λοιπόν, βήματα και προϊόντα!

Στο βίντεο λέει πως το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να βάζει σε όλο το πρόσωπό της με κυκλικές κινήσεις το Giorgio Armani Designer Shaping Cream Foundation και μας συμβουλεύει να μην ξεχνάμε ποτέ να το απλώνουμε μέχρι χαμηλά στο λαιμό. Δυστυχώς, το συγκεκριμένο foundation (foundation είναι το make up!) έχει αποσυρθεί αλλά θα μπορούσες να δουλέψεις με το Giorgio Armani Crema Nuda Tinted Cream.

Η Kim ξεκινάει την διαδικασία του contouring απλώνοντας ένα ματ bronzer στα πλαϊνά της μύτης και συγκεκριμένα χρησιμοποιεί το Smashbox Sunkissed Matte Bronzer. “Άπλωσε στην συνέχεια ανοιχτή πούδρα στην γέφυρα- κορυφή της μύτης”, συμβουλεύει και προτείνει το Sephora Bright Set Finishing Powder. “Χρησιμοποίησε το Beautyblender (το ροζ σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού που επίσης μπορείς να βρεις στα Sephora) και άπλωσε ανοιχτόχρωμο concealer κάτω από τα μάτια, στο V των χειλιών και ψηλά στα ζυγωματικά”. Στην Kardashian αρέσει το M.A.C. Studio Fix Concealer NC 20. Έπειτα, σετάρει το αποτέλεσμα με μια πούδρα σε μορφή σκόνης και ολοκληρώνει με ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί το Nars Blush απόχρωση Orgasm και “δένει” το αποτέλεσμα ψηλά στα ζυγωματικά με ένα ματ bronzer.

Τώρα, αν όλα αυτά τα steps με τα 145 προϊόντα σου φάνηκαν βουνό πάτησε play στο βίντεο παρακάτω! Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου μας μαθαίνει τον εύκολο τρόπο να κάνουμε contouring σε μερικά λεπτά!

Read More

And More