H Kim Kardashian έκανε στο πρόσωπό της κάτι που α-πα-γο-ρεύ-ε-ται!

Η Kim Kardashian ασκεί τεράστια επιροή στον beauty κόσμο. Οι εκατομμύρια άνθρωποι που την ακολουθούν είναι μόνο μια απόδειξη. Πολλές φορές, έχουμε δει την Kim να κάνει κάπως τα μαλλιά της και αμέσως μετά να τα κάνουμε κι εμείς έτσι. Ή την έχουμε δει να κάνει ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ και να το αντιγράφουμε κι εμείς. Α, ναι! ‘Ενα άλλο παράδειγμα της τεράστιας επιροής που μπορεί να μας ασκήσει η Kim είναι το contouring: μετά από μια φωτό που ανέβασε ξαφνικά αποκτήσαμε όλες γωνίες!

Οοοοολα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, η Kim μας έχει δώσει μπόλικη beauty έμνευση κι έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση αλλά αυτό που θα δεις παρακάτω είναι ένα τεράστιο DON’T!

H Kim, λοιπόν, λίγες ώρες πριν επισκέφτηκε το Skin Thesis, ένα δερματολογικό κέντρο, για να κάνει laser στο πρόσωπό της. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά να που το laser αυτό το έκανε χωρίς να αφαιρέσει το μακιγιάζ της. “Ok, guys! Θα κάνω laser facial και πρέπει να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου” είπε στο βίντεο που ανέβασε στο snapchat.

 

Στα επόμενα βίντεο, λοιπόν, την βλέπουμε με full makeup στα μάτια και στα χείλη, ενώ η expert της αφαίρεσε το makeup σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο, πράγμα που δεν φαίνεται εξαιτίας των 1699 φίλτρων που έχει περάσει το πρόσωπό της. Βεβαίως, το γεγονός ότι αφαίρεσε το makeup, έστω και τελευταία στιγμή είναι σημαντικό γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα συνέβαινε το εξής: το laser θα άνοιγε τους πόρους, το makeup και οι χρωστικές θα εισχωρούσαν και θα υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης.

Γι’αυτό, λοιπόν, είναι απαγορευτικό να έχεις κανονίσει laser και δείπνο την ίδια μέρα! Εκτός, αν θέλεις το επόμενο πρωίνα ξυπνήσεις με κάμποσα σπυράκια στο πρόσωπο. Αλλά, στ’αλήθεια, ποια από εμάς θα ήθελε κάτι τέτοιο;

 

Read More

And More