H Kim Kardashian μόλις μας έδειξε ένα makeup tutorial από το μπάνιο του σπιτιού της!

Όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι έχουμε απολαύσει τις διάσημες σε διάφορες και διαφορετικές εκδοχές. Τις έχουμε δει αμακιγιάριστες, τις έχουμε δει να βάφονται on κάμερα, τις έχουμε δει να κουρεύουν τα αγόρια τους.

Η Kim Kardashian έχει κάνει λίγο πολύ όλα τα παραπάνω (εκτός από το τρίτο) και μόλις μας έδειξε και ένα απολαυστικό makeup tutorial από το μπάνιο του σπιτιού της μέσα στο οποίο έχει κρυφτεί για λίγο από τα παιδιά της, όπως, λέει, για να κάνει ένα πράγμα για εκείνη που απολαμβάνει τόσο πολύ. Το πόσο το απολαμβάνει και το πόσο πραγματικά εννοεί ότι έχει ανάγκη να κάνει κάτι για εκείνη φαίνεται από την στιγμή που θα μπει στο μπάνιο και θα την ανακαλύψει η North West.

Σε αυτό το tutorial η Kim Kardashian χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα από την συλλογή της KKW Beauty αλλά το πιο… cute πράγμα που φοράει, όπως λέει, είναι η μάσκαρα σε mini: “Όταν ήμουν μικρή και έκανα μακιγιάζ στο μπάνιο μου αφήνοντας πάντα την πόρτα ανοιχτή θυμάμαι τον μπαμπά μου να περνάει από έξω και να με ρωτάει: Δεν μπορείς να βάλεις μάσκαρα με κλειστό το στόμα;”. Λοιπόν, φαίνεται πως με αυτή τη μάσκαρα μπορώ!”, είπε η ίδια.

Πάτησε play και δες παρακάτω το απολαυστικό makeup tutorial.

 

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Kim να μην έχει πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά του Kanye γιατί είναι κλεισμένη σπίτι της με έναν hair stylist! Εκτός αν έχει τόσο εξαιρετικά skills στα boxer braids που βλέπεις παραπάνω!

 

Read More

And More