Site icon TLIFE

H Kourtney Kardashian έκανε την μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά από 200 επεισόδια!

Το Keeping Up with the Kardashians κλείνει αισίως δέκα χρόνια τα οποία μεταφράζονται σε 200 επεισόδια. Και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει χοντρικά τα εξής: μπορεί η Kim να είναι η star της οικογένειας αλλά η Kourtney είναι η μεγαλύτερη από τις πέντε αδερφές και η πιο σοβαρή. Και πως αν εσύ η ίδια είσαι σοβαρή και μετρημένη και θέλεις να ταυτιστείς με κάποια, θα ταυτιστείς με την μεγαλύτερη, την Kourtney. Για την μαμά Jenner ούτε λόγος.

Επίσης, μάθαμε ότι οι αδερφές αρέσκονται στις αλλαγές. Είτε μιλάμε για σώμα, για κιλά, για μαλλιά που κουρεύονται και μακραίνουν, για χείλη που μεγαλώνουν και μικραίνουν, στις Kardashian αρέσουν οι αλλαγές. Όλες έχουν αλλάξει πολύ εκτός ίσως από την Kourtney που τόσα χρόνια μένει σταθερή στις beauty επιλογές της. Τόσα χρόνια, λοιπόν, η μεγαλύτερη αδερφή Kardashian ήταν σταθερή μέχρι που αποφάσισε με τη σειρά της να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Ορίστε, λοιπόν!


Η Kourtney τα έκοψε καρέ! Και στα μάτια μας μεταφράζεται ως το τελευταίο οχυρό των… μακρυμαλλουσών που υπέκυψε στην ακαταμάχητη γοητεία αυτού του hair trend. Στην παραπάνω photo που ανέβασε έγραψε: “Μην ανησυχείτε! Χθες το βράδυ παρήγγειλα μια νέα θήκη για το κινητό μου!”. Φυσικά και δεν ανησυχεί καμιά μας Kourtney! Τα μαλλιά σου, εξάλλου, είναι τόσο φανταστικά που ούτε που προσέξαμε ότι στην θήκη του κινητού σου έχεις την αδρφή σου να κλαίει στην χαρακτηριστική #cryface της!

Λοιπόν, τι λες για το νέο κούρεμα της Kourtney; Σου αρέσει ή όχι;

Πώς προτιμάς την Kourtney Kardashian;

© 2024 tlife.gr