H Lady Gaga κυκλοφορεί νέα παλέτα μακιγιάζ και την ταιριάζει με το… νέο της άλμπουμ!

Τα Little Monsters της Lady Gaga, έτσι όπως αποκαλεί η ίδια τους fan της, θα έχουν έναν τέλειο μήνα! Μέσα στον Μάιο η ίδια πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τον τίτλο Chromatica ενώ στις 19 Μαΐου πρόκειται να λανσάρει και νέα παλέτα με σκοπό να δημιουργήσει το τέλειο matchy- matchy!

Η παλέτα θα φέρει τον τίτλο Stupid Love Eyeshadow Palette και είναι το πιο έντονο, χρωματιστό, fun προϊόν που έχει λανσάρει το brand μέχρι στιγμής! Σύμφωνα με την official makeup artist της Haus Laboratories (έτσι λέγεται το brand της Lady Gaga), Sarah Tanno, η παλέτα δεν είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι που θα υπάρχει στο άλμπουμ, αλλά είναι εμπνευσμένη από όλο το άλμπουμ Chromatica.

Όπως θα δεις παρακάτω, το πιο εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη παλέτα είναι ότι κάθε χρώμα υπάρχει σε δύο διαφορετικές υφές: ματ και shimmering, κάτι που μας κάνει να θέλουμε να το αποκτήσουμε ακόμη περισσότερο!

Όσο για τα τολμηρά μπλε της παλέτα, εφόσον φέρουν την υπογραφή της Lady Gaga, ίσως και να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε για το… μπλε που φοβόμαστε!

 

Read More

And More