H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας The Devil Wears Prada 2 πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στη Νέα Υόρκη με τις πρωταγωνίστριες και τις καλεσμένες να υιοθετούν Οσκαρικά looks με Met Gala vibes.
Λαμπερές και φορώντας δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων που συνδύασαν με ακόμη πιο εντυπωσιακά beauty looks.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Greg Allen/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Meryl Streep, Anne Hathaway και Emily Blunt ήταν πιο συγκλονιστικές από ποτέ αλλά η Lady Gaga θα μπορούσε να κερδίσει βραβείο για το nude-copper make up και την sleek αλογοουρά της. Η Lady Gaga έγραψε και ερμήνευσε το τραγούδι «Runway» μαζί με την Doechii για το soundtrack της ταινίας και φημολογείται ότι συνέβαλε με ακόμη περισσότερα πρωτότυπα τραγούδια για την ταινία.
Η προσωπική της make up artist Sarah Tanno δημιούργησε ένα απίθανο μονοχρωματικό μακιγιάζ. Τόνισε το βλέμμα με μια φωτεινή copper σκιά που άπλωσε σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου. Το winged liner χάρισε την απαραίτητη ένταση αλλά και αντίθεση ενώ τα ζυγωματικά είναι σμιλευμένα με blush στον ίδιο τόνο. Τα χείλη έχουν σκούρο περίγραμμα και μια απαλή ροζ-μπεζ απόχρωση που ολοκληρώνει τέλεια το look.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε μια χαμηλή sleek αλογοουρά με άψογους κυματισμούς και χωρίστρα στο πλάι ενώ τα bleached brows είναι matchy με την icy blonde απόχρωση στα μαλλιά και σήμα-κατατεθέν της πλέον.
Κεντρική photo: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ