Η Madonna παραμένει στην κορυφή της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας ενώ συνεχίζει να δημιουργεί τεράστια αίσθηση σε κάθε της εμφάνιση.
Και τώρα έρχεται με μία νέα φωτογράφιση για το summer edition εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού Interview υιοθετώντας το απόλυτο mob wife look.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σου θυμίζω ότι πρόκειται για μία τάση που έκανε θραύση την περασμένη χρονιά και την είδαμε σε όλες τις εκδοχές της τόσο στις πασαρέλες όσο και στο red carpet. H Madonna όμως αποδεικνύει ότι το κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη μιας και έχεις το ταλέντο να κάνει δικό της κάθε style. «Μπορώ να είμαι όποια θέλω να είμαι» σχολιάζει δίπλα από τo post με το εξώφυλλο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η star φοράει ένα λευκό ταγέρ που συνδυάζει με το iconic wolf cut, σημείο κατατεθέν του mob wife look.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag)
«Για το 10ο εξώφυλλο της στο περιοδικό Interview Magazine (τα περισσότερα από κάθε σταρ στην 57χρονη ιστορία του), η Madonna μεταμορφώθηκε στη Dee Dee, μια ζωηρή, έντονα εκκεντρική γυναίκα με έντονα μαλλιά, άφθονη σαμπάνια τύπου prosecco και μουσική των The Stooges σε πλήρη ένταση» γράφει η λεζάντα στο Instagram του περιοδικού. Το επόμενο απόγευμα, στο σπίτι της στο Λονδίνο, μετά από μια πρώτη ακρόαση του νέου της άλμπουμ «Confessions II», η Madonna είχε μια 90λεπτη συζήτηση με τον αρχισυντάκτη του Interview και lifelong fan @melzy917, μιλώντας για την πίστη, τον κινηματογράφο, τη δημιουργία μουσικής, τους όμορφους άντρες και πολλά ακόμη για το καλοκαιρινό μας εξώφυλλο».
Τα μαλλιά της έχει επιμεληθεί ο Εugene Souleiman, το μακιγιάζ ο Marcelo Gutierrez και το εκπληκτικό chrome μανικιούρ της η Naomi Yasuda.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ