H Miley Cyrus έκανε μανικιούρ live στο instagram και το αποτέλεσμα στα νύχια της ήταν τέλειο!

Είναι επίσημο! Ο Άκης Πετρετζίκης και η Miley Cyrus κάνουν τα καλύτερα live στο instagram αυτή τη στιγμή (!). Αλλά επειδή εδώ είναι μια beauty στήλη θα κάνουμε focus στο δεύτερο.

Όλες αυτές τις μέρες της καραντίνας, λοιπόν, η Miley Cyrus έχει συνδεθεί με διάφορους στο instagram για να μας δείξει το beauty routine της. Έχει πιει καφέ με την Hailey Bieber και μας έχουν δείξει live το μακιγιάζ που προτιμά η καθεμία και τώρα η Miley Cyrus έφτασε και στα νύχια. Στο τελευταίο live που έκανε κάλεσε την celebrity nail artist, Steph Stone και έκαναν μαζί live μανικιούρ, δείχνοντάς μας μάλιστα όχι ένα αλλά τρία διαφορετικά nail art.

Στo live (το οποίο είχε σχεδόν τόσα views όσα του Πετρετζίκη! Χα!), η διάσημη nail artist μας έδειξε τρία διαφορετικά σχέδια τα οποία για να τα πετύχεις δεν χρειάζεσαι ειδικά εργαλεία. Πιο συγκεκριμένα μας έδειξε πώς να κάνουμε ένα cloud manicure, ένα animal print και, τέλος, ένα μανικιούρ με λουλούδια, ενώ η Miley έκανε και τα τρία με επιτυχία.

Αν θέλεις να αντιγράψεις κι εσύ αυτό το μανικιούρ τα βήματα είναι πολύ απλά (ή, τουλάχιστον, έτσι τα έκαναν να δείχνουν): Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μπλε και ένα λευκό βερνίκι. Ξεκίνησε καθαρίζοντας όλα τα πινέλα των βερνικιών σου από το βερνίκι έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου χρώμα. Το πιο σημαντικό βήμα για την Stone εδώ είναι να έχεις τον έλεγχο του πινέλου. Έπειτα, κάνε μικρές βούλες ταμποναριστά με τρόπο που θα σχηματίζουν ένα σύννεφο. Ανάλογα με το μέγεθος του νυχιού σου, μπορείς να σχηματίσεις από ένα μέχρι τέσσερα σύννεφα σε κάθε νύχι. Πάντως, η Miley Cyrus δήλωσε ότι έχει baby nails.

Pro tip: ακολουθώντας το ίδιο tutorial αλλά χρησιμοποιώντας μαύρο και άσπρο βερνίκι μπορείς να πετύχεις το cow manicure.

 

Read More

And More