H no1 τροφή που απάλλαξε την Victoria Beckham από τα σπυράκια!

Η Victoria Beckham είναι στη λίστα με τα αγαπημένα μας beauty icons και στις γυναίκες που θα θέλαμε να μοιάσουμε. Αλλά να που πριν γίνει αυτή η γυναίκα με το τέλειο στιλ και την αψεγάδιαστη επιδερμίδα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Και αν στα 90’s υπήρχες και ήσουν και fan των Spice Girls (ναι σε όλα!) θα θυμάσαι πως η Victoria Beckham είχε αρκετά σπυράκια και σημάδια στο πρόσωπό της. Πώς απαλλάχτηκε; Η ίδια έδωσε μερικά μυστικά της στο The Edit!

“Πηγαίνω σε έναν δερματολόγο στο LA ο οποίος λέγεται Dr Harold Lancer και είναι εκπληκτικός. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι αυτός που έσωσε την επιδερμίδα μου η οποία κάποτε ήταν πολύ προβληματική”, είπε.

Ο Dr Harold Lancer, που στο πελατολόγιό του ανήκει η Kim Kardashian West και η Jennifer Lopez, της είπε πως αν θέλει καλύτερη επιδερμίδα θα πρέπει να καταναλώνει πολλά καλά λιπαρά: “Μου είχε πει πως πρέπει να τρώω σολομό κάθε μα κάθε μέρα! Τον είχα ρωτήσει αν το εννοούσε και μου είπε “Ναι! Είτε στο πρωινό, είτε στο μεσημεριανό, είτε στο βραδινό πρέπει να το τρως κάθε μέρα!”.

Για να εξασφαλίσει το γεγονός ότι τρέφεται σωστά, η Victoria Beckham επισκέφτηκε την διατροφολόγο Amelia Freer για την οποία η Posh δήλωσε: “Με έμαθε τόσα πολλά για την διατροφή και κυρίως να τρέφομαι εγώ σωστά. Κάθε μέρα παίρνω σωστά λιπαρά και τρώω οπωσδήποτε αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, σολομό”.

Επίσης, η Victoria Beckham ορκίζεται στα προϊόντα περιποίησης της Sarah Chapman (τσέκαρέ τα εδώ) και την Powerfoil Mask της Estee Lauder την οποία μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα για την μάσκα της Estee Lauder εδώ!

Read More

And More