H North West είναι μια έτοιμη makeup artist!

Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις είναι κάτι που δεν ξέρεις στα τέσσερά σου. Και αν ξέρεις και είσαι κορίτσι θέλεις να γίνεις πριγκίπισσα ή μπαλαρίνα. Γιατί αυτά ξέρεις από τα παραμύθια που σου διαβάζει η μαμά σου. Όταν, όμως, είσαι κόρη της Kim Kardashian, στα τέσσερά σου έχεις δει πολλά περισσότερα από κάποια στα 24. Και φυσικά, ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός είναι το λιγότερο!

Όλα αυτά γράφονται για την North West, την κόρη της Kim και του Kanye, που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει makeup artist και οι μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών έχουν εισακούσει ήδη την επιθυμία της και δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τις προηγούμενες μέρες η Kim Kardashian ανέβασε στο snapchat της μπόλικο υλικό από την μικρή που κάνει μακιγιάζ.

 Πριν λίγο καιρό η Kim Kardashian είπε στο WWD πως η κόρη της βλέπει τόσα πολλά tutorials που θα γίνει μια τέλεια makeup artist. Αλλά η σοκαριστική πληροφορία δεν είναι τα tutorials που βλέπει αλλά το γεγονός ότι στα τέσσερά της έχει δικό της βαλιτσάκι μακιγιάζ και πολλά περισσότερα προϊόντα από ότι πολλές από εμάς.

 “Το λέει το μακιγιάζ της πεταλούδας”, έγραψε αναφερόμενη στη photo που βλέπεις παρακάτω.

Αν, πάντως, η μικρή κόρη της Kim αποφασίσει να γίνει makeup artist το σίγουρο είναι ότι το πελατολόγιό της θα έχει τις μεγαλύτερες stars. Όπου “μεγαλύτερες stars” οι αδερφές Kardashian- Jenner κι αυτό αρκεί!

Read More

And More