H Pat McGrath μεταμόρφωσε όλα τα μοντέλα στο show του Margiela! Ακόμη και την Bella Hadid!

Όταν σε ένα show ξέρεις πως θα αναλάβει το μακιγιάζ η Pat McGrath ξέρεις πως δεν θα δεις τίποτα που θα σε κάνει να βαρεθείς. Ή, ακόμη καλύτερα, θα δεις υπερθεαματικά μακιγιάζ ικανά να επισκιάσουν και την δυναμική του ρούχου. Ακόμη και όταν μιλάμε για υψηλή ραπτική και τον οίκο Margiela.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, η Pat McGrath κέρδισε τις εντυπώσεις δημιουργώντας ένα διαφορετικό makeup για κάθε-ένα-ξεχωριστό μοντέλο και την Bella Hadid να είναι εντελώς αγνώριστη! Και φυσικά σε κάθε της μοντέλο χρησιμοποίησε τα ολοκαίνουργια Matte Trance κραγιόν της φροντίζοντας να μας ενημερώνει μέσω του instagram της για ποιες ακριβώς αποχρώσεις μιλάμε, εκτοξεύοντας με τον πολύ αυτόν τρόπο τις πωλήσεις τους στα ύψη!

Στην Bella Hadid χρησιμοποίησε τις αποχρώσεις Elson και Full Panic.

Επίσης, κάποια μοντέλα είχαν bleached φρύδια ενώ τα χείλη τους πάνω από τα Matte Trance ήταν ντυμένα με κόκκινο ημιδιάφανο χαρτί.

Όσον αφορά τα μαλλιά, το credit για όλο αυτό το glitter πηγαίνει στον Eugene Souleiman o οποίος μεταμόρφωσε την Bella Hadid σε ξανθιά χάρη στις μεγάλες ποσότητες χρυσής μπογιάς.

Read More

And More