H Revitalizing Supreme της Estee Lauder κυκλοφόρησε και για το σώμα!

Θα έπλενες ποτέ μόνο το πρόσωπό σου χωρίς να πλένεις το σώμα σου; Τότε γιατί το κάνεις με την φροντίδα του σώματός σου; Αυτό που θέλω να πω είναι πως μεγαλώνουμε ΚΑΙ στο πρόσωπο ΚΑΙ στο σώμα και πως χρειάζεται εντατική φροντίδα ΚΑΙ το πρόσωπο ΚΑΙ το σώμα μας!

Το νέο είναι ότι η Estee Lauder μόλις κυκλοφόρησε την Revitalizing Supreme, μια από τις αγαπημένες αντιγηραντικές κρέμες που θα βρεις στο stand της Estee και σε body lotion εκδοχή για το σώμα. Έτσι, τα αντιγηραντικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που θα βρεις στη μία μπορείς να τα συναντήσεις και στην άλλη.

Η πολλαπλής δράσης αντι-γηραντική σύνθεση, επανεργοποιεί την φυσική ιδιότητα του δέρματος να αισθάνεται πιο σφριγηλό και να δείχνει πιο νεανικό. Η μεταξένια αισθησιακή υφή της ΝΕΑΣ Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme, τυλίγει το δέρμα σε μια συνεχόμενη ενυδάτωση και υγιή λάμψη. Η επιδερμίδα αισθάνεται πιο σφριγηλή, απαλή και πλήρως αναζωογονημένη.

Με εντατική χρήση η επιδερμίδα του σώματός σου είναι σίγουρα πιο ενυδατωμένη και θα διαπιστώσεις και η ίδια πως θα δείχνει και πιο νεανική.

Last chance info: αρωματισμένη με την αποκλειστική οριένταλ λουλουδάτη μυρωδιά εσπεριδοειδών της Revitalizing Supreme Creme, με νότες Μανταρινιού, Περγαμόντο, Tea Rose, Γιασεμί, Βιολέτα, Σανδαλόξυλο και Βελούδινη Βανίλια.

Read More

And More