H Rihanna λανσάρει 40 αποχρώσεις foundation!

Κάθε ένα brand κυκλοφορεί εκεί έξω για να θεωρείται και επιτυχημένο πρέπει να έχει ένα signature στοιχείο να το χαρακτηρίζει. Στην περίπτωση της Rihanna και της συλλογής μακιγιάζ της με το όνομα Fenty, το individuality, ή αλλιώς η διαφορετικότητα, είναι αυτό το χαρακτηριστικό.

Η Rihanna, όπως είδαμε κι εδώ, ξέρει πως κάθε κορίτσι πάνω σε αυτό τον πλανήτη είναι εντελώς διαφορετικό και μέσα από αυτή την σειρά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να υπερασπιστεί κάθε κορίτσι ξεχωριστά. Αρχής γενομένης από τα foundation και τις 40 διαφορετικές αποχρώσεις που λέγεται ότι ετοιμάζει. Και τα 40 foundation είναι ένας εξωφρενικός αριθμός για τα δεδομένα του beauty!

Τα νέα διεύρευσαν από έναν fan λογαριασμό της Rihanna στο instagram οι οποίοι φαίνεται πως έλαβαν αυτή την απάντηση από την ίδια την Rihanna ή, τέλος πάντων, αυτή που… πληκτρολογεί εκ μέρους της: “Πρέπει να εκπροσωπήσω όλα μου τα κορίτσια και την διαφορετική απόχρωση που έχει καθεμία από εμάς! Ειδικά τα κορίτσια μου που έχουν ίδια απόχρωση με εμένα και που τόσες φορές έχουν μείνει εκτός του beauty κόσμου!”.

Τώρα, αν εξακολουθείς να διατηρείς τις αμβιβολίες σου γιατί, ξέρεις (!), το internet είναι internet και υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που γράφονται ανεξέλεγκτα (όχι εδώ!) στον επίσημο λογαριασμό του brand Fenty ανέβηκε ένα preview των αποχρώσεων όπου φαίνεται η πιο ανοιχτή και η πιο σκούρα απόχρωση. Και πράγματι, η γκάμα στο ενδιάμεσο μοιάζει… άπειρη!

Μιλώντας για foundation, εσύ έχεις βρει την τέλεια απόχρωση ή καμία εταιρία δεν σε έχει ικανοποιήσει ακόμη; Έχουμε poll!

Read More

And More