H Selena Gomez έχει πλέον κοντά μαλλιά!

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί λόγοι που κάνουν την Selena Gomez ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω. Και δεν είναι τυχαία και το πρώτο κορίτσι σε followers στο instagram για το 2016!

Ωστόσο, η ίδια πριν μερικούς μήνες είχε αποφασίσει να αποσυρθεί γιατί, όπως είπε, η ασθένεια από την οποία πάσχει (σ.σ. λύκος) την εξαντλεί, είχε ανάγκη να ξεκουραστεί οπότε και είχαμε να την δούμε στα social περισσότερο από τρεις μήνες, με εξαίρεση κάποιες photos της που είχαν κυκλοφορήσει μέσα από την κλινική. Πλέον, όμως, η ίδια επανήλθε και φαίνεται πως επέλεξε να το κάνει με τον πιο δυναμικό τρόπο! Ή τουλάχιστον, με έναν τρόπο πο συζητήθηκε πολύ! Γιατί η Selena αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της…


Το νέο της look είναι αυτόπου βλέπεις παραπάνω. Και παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε σίγουρες αν έκοψε τα μαλλιά της ή αν έβγαλε τα extensions (η ίδια είχε πει σε αυτό το βίντεο ότι τα μαλλιά της είναι… ψεύτικα), σε κάθε περίπτωση είναι τέλεια! Με κοντά ή μακριά μαλλιά, με extensions ή χωρίς, γιατί είναι το beauty-και-γενικά- icon μας!

Ωστόσο, για να διατηρήσουμε την παράδοση του beauty poll: πώς την προτιμάς; Με καρέ ή με μακριά μαλλιά;

Read More

And More