H τραγική beauty εμπειρία της Rosie Huntington- Whiteley! Μπορεί να έχει συμβεί και σε ΄σένα!

Η Rosie Huntington Whiteley είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα εκεί έξω γνωστή για τα pout lips της, δηλαδή αυτό το χαρακτηριστικό φούσκωμα που κάνουν τα χείλη της. Το μυστικό της είναι να βάζει κρέμα ματιών στην επιφάνειά τους για να τα διατηρεί ενυδατωμένα και με αυτό τo juicy effect.

Όμως, η Rosie είναι γνωστή και για την αλαβάστρινη, ντελικάτη και σχεδόν διάφανη επιδερμίδα της. Μια επιδερμίδα που λογικό είναι να μην αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες και την έκθεση στον ήλιο κάτι που η ίδια δεν γνώριζε και όπως είπε στο Refinery29 αποδείχτηκε πως ήταν το μεγαλύτερο beauty regret της!

“Όταν ήμουν 19, πριν από μια σημαντική φωτογράφιση θυμάμαι ότι είχα πάει σε ένα tanning salon στην Νέα Υόρκη και όσο έκανα solarium σκεφτόμουν ότι αυτή είναι μια πραγματικά πολύ ζεστή και ωραία αίσθηση. Όταν γύρισα σπίτι δεν μπορούσα να ησυχάσω και πίστευα ότι οι γλουτοί μου έχουν πραγματικές πληγές. Ήμουν πάντα λευκή και δεν με είχε δει ήλιος σε εκείνη την περιοχή. Λοιπόν, χρειάστηκαν τρεις ημέρες για να επουλωθούν οι πληγές και να μπορέσω να κάτσω!”.

Κατά τα άλλα, η ίδια όπως είπε στην συνέντευξη, είναι πολύ συνεπής με την φροντίδα της επιδερμίδας της καθώς από εκεί βγάζει και τα χρήματά της. Αγαπάει τα φυσικά καλλυντικά και αγαπημένο της brand είναι η Caudalie την οποία στην Ελλάδα βρίσκεις στα φαρμακεία. Και αν έχει λιπαρή επιδερμίδα, δοκίμασε οπωσδήποτε την sorbet ενυδατική της!

Read More

And More