H Zendaya μας δείχνει πώς να κάνουμε το πιο sexy smokey!

Αν με ρωτούσες ποια θεωρείς την beauty queen της εποχής μας θα σου έλεγα, χωρίς να το πολυσκεφτώ, πως είναι η Zendaya. Η Zendaya γιατί από τη μια της εμφάνιση στην άλλη, δεν έχει καμία σχέση, γιατί είναι beauty chameleon (άρα!) και κυρίως γιατί όλες αυτές τις μεταμορφώσεις τις κάνει η ίδια στον εαυτό της καθώς έχει φοβερά skills στο μακιγιάζ.

Αποφάσισε, λοιπόν, λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά να ανεβάσει ένα βίντεο tutorial στο οποίο μας δείχνει μαζί με την beauty influencer Alissa Ashley πώς να κάνουμε το πιο sexy-ever smokey.

Μερικά tips που μάθαμε από αυτό το video tutorial και που πρέπει να κρατήσεις για την επόμενη φορά που θα επιχειρήσεις να κάνεις αυτό το μακιγιάζ:

– Η Zendaya κάνει πρώτα το smokey και μετά ολοκληρώνει με τη βάση. Έτσι, είναι σίγουρη ότι δεν θα λερωθεί με σκιές που θα πέσουν κάτω από τα μάτια της.

– Χρησιμοποιεί πάντα primer ματιών έτσι ώστε να μείνουν σταθερές οι σκιές και τα προϊόντα στο κινητό βλέφαρο.

-Με το Coverderm Perfect Point Plus Eyeliner δημιουργεί μια βάση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Ουσιαστικά το απλώνει και το κάνει smudging κι έπειτα στο κέντρο του βλεφάρου τοποθετεί μια καφέ σκιά. Ολοκληρώνει με πολλές στρώσεις μάσκαρα και highlighter κάτω από τα φρύδια και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.

– Χρησιμοποιεί πάντα πιο σκούρο foundation για την βάση της και της αρέσει να το απλώνει με ένα fluffy πινέλο (aka πλούσιο τρίχινο).

-Ολοκληρώνει το smokey της με setting spray για να μείνει σταθερό και lipgloss.

 

 

Read More

And More