H Zoë Kravitz έκοψε τα μαλλιά της κοντά

Φαίνεται πως οι stars γοητεύονται από τα κοντά μαλλιά! Τον περασμένο μήνα η Katy Perry έκανε ένα heartbreak haircut με έμπνευση από την Miley Cyrus. Λίγο αργότερα η Kristen Stewart ξύρισε τα μαλλιά της. Και τώρα ήρθε η σειρά της Zoe Kravitz…

Τον περασμένο μήνα η πρωταγωνίστρια του Big Little Lies έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ και αμέσως μετά έκανε και αυτά τα κοτσιδάκια. Λοιπόν, οοοοοοολα αυτά τώρα τα ξεχνάς!

Λίγες ώρες πριν η Zoe Kravitz πόσταρε μια photo στο instagram όπου δείχνει ξανθά μαλλιά στο πάτωμα όπου και έγραψε: “Oh shit. Part 1” ενώ λίγο αργότερα πόσταρε και μια selfie που την δείχνει με το ολοκαίνουργιο κούρεμά της. Πρόκειται για ένα pixie cut για το οποίο η ίδια έγραψε “Oh shit. Part 2 #newhair #whodis”.

Και τώρα η ώρα της beauty αποκάλυψης…

Και παρακάτω η selfie…

Και παρά το γεγονός ότι οι περίπου 2.5 εκατομμύρια followers της Zoe Kravitz σοκαρίστηκαν με αυτή την αλλαγή, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο! Κατά την διάρκεια του Paris Fashion Week η ίδια είπε πως είχε στα σκαριά ένα pixie cut εξαιτίας της ζημιάς που είχε κάνει στα μαλλιά της το bleaching! “Eίναι πολύ σκληρό για τα μαλλιά σου! Μου πέφτουν! Κάποια στιγμή πρέπει να δεχτείς το γεγονός ότι χάνεις τα μαλλιά σου και πιστεύω πως πρέπει να κάνω ένα buzz cut. Το έχω αποδεχτεί!”, είχε πει τότε.

Και παρά το γεγονός ότι δεν έκανε buzz cut (buzz cut είναι αυτό της Kristen Stewart που θα δεις παρακάτω) η αλλαγή της ήταν huge.

Η ερώτηση είναι: έχεις βρεθεί ποτέ στη θέση της, να σου φεύγουν τα μαλλιά στο λούσιμο από την ντεκαπάζ; Και αν ναι, έχεις σκεφτεί να τα κόψεις ποτέ έτσι;

Read More

And More