Hailey Bieber: βήμα- βήμα πώς θα αντιγράψεις το συγκλονιστικό μακιγιάζ της!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε το ωραιότερο μακιγιάζ που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε (αν όχι… το μήνα που πέρασε!) αυτό θα ήταν το μακιγιάζ της Hailey Bieber στο event του οίκου Calvin Klein στο Βερολίνο την περασμένη Τετάρτη.

Το μακιγιάζ έγινε από την Nikki Wolff η οποία μίλησε στην αμερικάνικη Vogue και έδωσε όλα τα info για να πετύχεις το look αλλά και από πού άντλησε το inspo για αυτό το τρισδιάστατο smoky με χρώμα: “Χρησιμοποίησα πράσινα μολύβια ως βάση για το κινητό βλέφαρο για να δημιουργήσω αυτό το smoky εφέ αλλά και για να δώσω βάθος στο βλέμμα και το έκανα από πάνω blending με σκιές”, είπε και μοιράστηκε ένα ακόμη top tip για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα στα μάτια: για να είναι το αποτέλεσμα τόσο όμορφο και καθόλου βαρύ το μυστικό είναι να βάλεις σκούρο μολύβι στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία και να αφήσεις ένα μικρό κενό στο κέντρο του κινητού βλεφάρου όπου θα τοποθετήσεις την πιο ανοιχτή σκιά. Και για ακόμη πιο glam & glittery αποτέλεσμα η Nikki Wolff πρόσθεσε μπλε glitter στο κινητό βλέφαρο με ταμποναριστές κινήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσει πινέλο.

Όσο για το υπόλοιπο μακιγιάζ; “Διατήρησα το πρόσωπό πολύ φρέσκο με peachy λαμπερούς τόνους και ένα ελαφρύ contouring και τοποθέτησα στα χείλη nude περίγραμμα και κραγιόν”, συμπλήρωσε η ίδια.

Από την θεωρία στην πράξη: τα προϊόντα που σου προτείνουμε για να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ!

-Fenty Beauty by Rihanna Make Up – Pro Filt’r Hydrating Longwear Foundation, €27.96, αποκλειστικά στα Sephora.

-Becca Luminoush Blush απόχρωση Blushed Copper, €21.57. Άπλωσέ το με ανοδική διάθεση προς τα ζυγωματικά.

– Huda Beauty Mercury Retrograde Eyeshadow Palette, €55.96. Εδώ θα βρεις όλες τις αποχρώσεις που χρειάζονται για να πετύχεις το μακιγιάζ της Hailey Baldwin α-κρι-βώς και πολλά περισσότερα!

-Heavy Metal Glitter Gel, Urban Decay, €17.60. Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ τοποθέτησε με το δάχτυλό σου ένα touch glitter στο κινητό βλέφαρο.

-Eyelashes Vanessa του Scott Barnes, Make Me Up, €17.79.

-Benefit Gimme Brow+, €20.96. Μην το φοβηθείς! Χτένισε τα φρύδια σου όσο πιο ανοδικά γίνεται!

-Μολύβι χειλιών Cafe Au Lait 07 της Beauty is Life, Make Me Up, €14.11. Χρησιμοποίησε το μολύβι πλάγια να κάνεις overlipping, να ξεφύγεις δηλαδή ελάχιστα από τα φυσικά όρια των χειλιών σου και να αποκτήσεις όγκο.

-Κραγιόν Selection 34 της Beauty is Life, Make Me Up, €25.05. Η τέλεια peachy nude απόχρωση που είναι ίδια με το κραγιόν που φοράει εδώ η Hailey Bieber στα χείλη της.

Καλή επιτυχία!

 

Read More

And More